Cantina Mexicana

geen
Elke dag plukken we letterlijk en figuurlijk de vruchten van de rijke Mexicaanse keuken: tomaten, aardappelen, pepers, bonen, avocado's, maïs, chocolade, vanille, granen en nog veel meer. De Mexicaanse eetcultuur is rijk, divers en uniek in Latijns-Amerika.

In Cantina Mexicana word je meegenomen en ontdek je de echte keukens van Mexico: van de moles (sauzen) uit het zuidelijke Oaxaca, prachtige visschotels van de schiereilanden Baja en Yucatán, streetfood uit Mexico City tot de eeuwenoude eetcultuur van de Maya's.

Kijk verder dan de burrito en geniet van zwarte mole op basis van bonen en chocolade of rode mole met tomaat en pepers in de hoofdrol. Maak zelf tortilla's en empanadas met de aangereikte salsa's en recepturen. Eet gegrilde inktvis uit Baja, rund gestoofd in cerveza en rode mole, prachtige salades op basis van bonen, granen en groenten tot taarten op vasis van chocolade en pepers. Bovendien geeft Cantina Maxicana goede uitleg over typische Mexicaanse producten en de verkrijgbaarheid daarvan.
€ 29,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Elke dag plukken we letterlijk en figuurlijk de vruchten van de rijke Mexicaanse keuken: tomaten, aardappelen, pepers, bonen, avocado's, maïs, chocolade, vanille, granen en nog veel meer. De Mexicaanse eetcultuur is rijk, divers en uniek in Latijns-Amerika.

In Cantina Mexicana word je meegenomen en ontdek je de echte keukens van Mexico: van de moles (sauzen) uit het zuidelijke Oaxaca, prachtige visschotels van de schiereilanden Baja en Yucatán, streetfood uit Mexico City tot de eeuwenoude eetcultuur van de Maya's.

Kijk verder dan de burrito en geniet van zwarte mole op basis van bonen en chocolade of rode mole met tomaat en pepers in de hoofdrol. Maak zelf tortilla's en empanadas met de aangereikte salsa's en recepturen. Eet gegrilde inktvis uit Baja, rund gestoofd in cerveza en rode mole, prachtige salades op basis van bonen, granen en groenten tot taarten op vasis van chocolade en pepers. Bovendien geeft Cantina Maxicana goede uitleg over typische Mexicaanse producten en de verkrijgbaarheid daarvan.

Elke dag plukken we letterlijk en figuurlijk de vruchten van de rijke Mexicaanse keuken: tomaten, aardappelen, pepers, bonen, avocado's, maïs, chocolade, vanille, granen en nog veel meer. De Mexicaanse eetcultuur is rijk, divers en uniek in Latijns-Amerika.

In Cantina Mexicana word je meegenomen en ontdek je de echte keukens van Mexico: van de moles (sauzen) uit het zuidelijke Oaxaca, prachtige visschotels van de schiereilanden Baja en Yucatán, streetfood uit Mexico City tot de eeuwenoude eetcultuur van de Maya's.

Kijk verder dan de burrito en geniet van zwarte mole op basis van bonen en chocolade of rode mole met tomaat en pepers in de hoofdrol. Maak zelf tortilla's en empanadas met de aangereikte salsa's en recepturen. Eet gegrilde inktvis uit Baja, rund gestoofd in cerveza en rode mole, prachtige salades op basis van bonen, granen en groenten tot taarten op vasis van chocolade en pepers. Bovendien geeft Cantina Maxicana goede uitleg over typische Mexicaanse producten en de verkrijgbaarheid daarvan.

Meer informatie
Aantal pagina's320
MerkKookboek
Artikelnummer9789461431356
AuteurPaul Wilson
ISBN9789461431356
TaalNederlands
Themaoverige landen en regio's
UitgeverGood Cook
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice