Comida Mexicana : snacks, taco’s, torta’s, tamales & desserts

De Mexicaanse keuken heeft veel meer te bieden dan taco’s en guacamole. De Mexicaanse Rosa Cienfuegos laat zien hoe rijk deze keuken is in dit fraai vormgegeven kookboek. 'Comida Mexicana' biedt authentieke recepten die overheerlijk én maakbaar zijn en de Mexicaanse eetcultuur weerspiegelen.

Duik de keuken in en begin bij de basis: maak zelf tortilla’s, salsa verde of roja en frijoles charros, het meest gegeten bonengerecht in Noord-Mexico. Geniet van typisch Mexicaans streetfood, bekend als carnachas, en waan je aan een eetstalletje in Mexico. Verras je tafelgenoten met de lekkerste vis-, vlees- en groentegerechtjes en sluit af met een flan Mexicano of pastel de tres leches.

'Comida Mexicana' is bovenal een praktisch kookboek: geen ellenlange lijsten met benodigde ingrediënten; de producten zijn bovendien goed verkrijgbaar en de recepturen zijn eenvoudig te volgen dankzij de heldere uitleg van de auteur.

Met dit kookboek haal je de echte Mexicaanse eetcultuur in huis!

 

Rosa Cienfuegos, dochter van een chef-kok en geboren en getogen in Mexico City, is op volwassen leeftijd haar geëmigreerde familie achterna gereisd (Australië, Sidney). Bij gebrek aan echt authentiek Mexicaans eten besloot ze het heft in eigen handen te nemen en is thans de eigenaar van het succesvolle Tamaleria & Mexican Deli.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 27,50
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

De Mexicaanse keuken heeft veel meer te bieden dan taco’s en guacamole. De Mexicaanse Rosa Cienfuegos laat zien hoe rijk deze keuken is in dit fraai vormgegeven kookboek. 'Comida Mexicana' biedt authentieke recepten die overheerlijk én maakbaar zijn en de Mexicaanse eetcultuur weerspiegelen.

Duik de keuken in en begin bij de basis: maak zelf tortilla’s, salsa verde of roja en frijoles charros, het meest gegeten bonengerecht in Noord-Mexico. Geniet van typisch Mexicaans streetfood, bekend als carnachas, en waan je aan een eetstalletje in Mexico. Verras je tafelgenoten met de lekkerste vis-, vlees- en groentegerechtjes en sluit af met een flan Mexicano of pastel de tres leches.

'Comida Mexicana' is bovenal een praktisch kookboek: geen ellenlange lijsten met benodigde ingrediënten; de producten zijn bovendien goed verkrijgbaar en de recepturen zijn eenvoudig te volgen dankzij de heldere uitleg van de auteur.

Met dit kookboek haal je de echte Mexicaanse eetcultuur in huis!

 

Rosa Cienfuegos, dochter van een chef-kok en geboren en getogen in Mexico City, is op volwassen leeftijd haar geëmigreerde familie achterna gereisd (Australië, Sidney). Bij gebrek aan echt authentiek Mexicaans eten besloot ze het heft in eigen handen te nemen en is thans de eigenaar van het succesvolle Tamaleria & Mexican Deli.

De Mexicaanse keuken heeft veel meer te bieden dan taco’s en guacamole. De Mexicaanse Rosa Cienfuegos laat zien hoe rijk deze keuken is in dit fraai vormgegeven kookboek. 'Comida Mexicana' biedt authentieke recepten die overheerlijk én maakbaar zijn en de Mexicaanse eetcultuur weerspiegelen.

Duik de keuken in en begin bij de basis: maak zelf tortilla’s, salsa verde of roja en frijoles charros, het meest gegeten bonengerecht in Noord-Mexico. Geniet van typisch Mexicaans streetfood, bekend als carnachas, en waan je aan een eetstalletje in Mexico. Verras je tafelgenoten met de lekkerste vis-, vlees- en groentegerechtjes en sluit af met een flan Mexicano of pastel de tres leches.

'Comida Mexicana' is bovenal een praktisch kookboek: geen ellenlange lijsten met benodigde ingrediënten; de producten zijn bovendien goed verkrijgbaar en de recepturen zijn eenvoudig te volgen dankzij de heldere uitleg van de auteur.

Met dit kookboek haal je de echte Mexicaanse eetcultuur in huis!

 

Rosa Cienfuegos, dochter van een chef-kok en geboren en getogen in Mexico City, is op volwassen leeftijd haar geëmigreerde familie achterna gereisd (Australië, Sidney). Bij gebrek aan echt authentiek Mexicaans eten besloot ze het heft in eigen handen te nemen en is thans de eigenaar van het succesvolle Tamaleria & Mexican Deli.

Meer informatie
Aantal pagina's224
MerkGood Cook
Artikelnummer9789461432520
EAN9789461432520
ISBN9789461432520
TaalNederlands
Themaoverige landen en regio's
UitgeverGood Cook
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice