• Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, z.s.m. in huis. Mits op voorraad
  • Gratis retourneren
  • Kookwinkels in Amersfoort, Hilversum en Zwolle
Header magimix cookexpert
Cook Expert

Een extra paar handen

23-04-2018, Door: Maarten

Door de veelzijdigheid van het apparaat kunt u er voor talloze gerechten mee uit de voeten.

Bekijk hier het blog

De Magimix Cook Expert

De Magimix Cook Expert combineert de mogelijkheden van de gewone Magimix foodprocessors met een reeks aan kookmogelijkheden. Het inductiekooksysteem verwarmt de Cook Expert van 30°C tot 140°C tot op 1°C nauwkeurig en is daarmee geschikt voor het subtiel verwarmen van bijvoorbeeld brooddegen om de gist op gang te brengen.

Bij de Cook Expert worden twee sets kommen geleverd. Een roestvrijstalen kom met stoommand, eiwitklopper en universeelmes voor alle warme bereidingen. In de drie kunststof kommen kunt u raspen, snijden hakken en pureren. De Cook Expert kan worden uitgebreid met alle beschikbare foodprocessoraccessoires in het assortiment van Magimix. Wilt u de Cook Expert in werking zien? Kom dan langs in één van onze winkels voor een productdemo.

Cook Expert varianten en accessoires

  • Cook Expert accessoires
  • Cook Expert machines

Magimix Cook Expert

De kokende keukenmachine; ontdek de mogelijkheden van de Magimix Cook Expert

Na jarenlang de beste keukenmachines te hebben geproduceerd lanceerde Magimix de Cook Expert. Deze machine heeft de zelfde uitrusting als een reguliere keukenmachine van Magimix, maar met veel extra mogelijkheden daar bovenop. Door de metalen kom is het met de Cook Expert ook mogelijk om uw gerecht te verwarmen door middel van een ingebouwd inductiesysteem. De Cook Expert is toegerust met 12 programma's voor verschillende bereidingssoorten. Daarnaast kunt u de temperatuur instellen, net als de snelheid waarmee het mes roert of hakt in de mengkom. De temperatuur is per graad te regelen tussen 30 en 140°C, zodat u alle bereidingen van het rijzen van brood tot het stomen van groente kunt doen. Door het glazen deksel is het proces in de mengkom goed te volgen. De Cook Expert neemt u veel werk uit handen en wordt uw beste maatje in de keuken! 

De Magimix Cook Expert online kopen

In het assortiment van kookwinkel Oldenhof vindt u alle uitvoeringen van de Magimix Cook Expert. De kokende keukenmachine is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, rood en mat chroom. De machine wordt geleverd met drie kunststoffen kommen en een roestvrijstalen kom. De standaard accessoires zijn twee plakjesschijven en twee raspschijven, een plat mes, een stermes voor in de roesvrijstalen kom, een stoominzet, een eiwitklopper, een spatel en een digitale weegschaal. Naast de meegeleverde raspschijven zijn ook aanvullende schijven te koop voor het snijden in andere vormen en op andere formaten. Kijk voor alle Magimix Cook Experts en bijbehorende accessoires op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels, in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.