Cornersmith : seizoensrecepten uit het eetcafé en de inmakerij

Waardering:
60% of 100
geen

Lokale (seizoens)producten, duurzaamheid, conserveren en niets verspillen zijn dé succesfactoren van eetcafé en inmakerij Cornersmith in Marickville (Sydney). De visie van eigenaren Alex Elliott-Howery en James Grant zal iedereen aanspreken. Gebruik de overvloedige oogst groenten en fruit van je buren en ruil ze voor een kop koffie, lunch of enkele potten zelfgemaakte jam of pickles. Koop in bij de lokale producenten, conserveer overschotten aan tomaten en andere zaligheden en pluk in de natuur alles wat je kunt gebruiken en lekker is.

Deze filosofie zie je direct terug in het kookboek Cornersmith. Verrassende gerechten als boerenkool-appelsalade met karnemelkdressing, kiemgroenten & zaden, rabarber met hibiscus of kruidig gehakt met zelfgemaakte granaatappelsiroop wisselen af met allerhande recepturen om overschotten aan fruit en groenten te conserveren. Van ontbijt tot kruidenzout; van homemade labneh tot en met inmaakradijsjes en sprankelende hoofdgerechten.

€ 24,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Lokale (seizoens)producten, duurzaamheid, conserveren en niets verspillen zijn dé succesfactoren van eetcafé en inmakerij Cornersmith in Marickville (Sydney). De visie van eigenaren Alex Elliott-Howery en James Grant zal iedereen aanspreken. Gebruik de overvloedige oogst groenten en fruit van je buren en ruil ze voor een kop koffie, lunch of enkele potten zelfgemaakte jam of pickles. Koop in bij de lokale producenten, conserveer overschotten aan tomaten en andere zaligheden en pluk in de natuur alles wat je kunt gebruiken en lekker is.

Deze filosofie zie je direct terug in het kookboek Cornersmith. Verrassende gerechten als boerenkool-appelsalade met karnemelkdressing, kiemgroenten & zaden, rabarber met hibiscus of kruidig gehakt met zelfgemaakte granaatappelsiroop wisselen af met allerhande recepturen om overschotten aan fruit en groenten te conserveren. Van ontbijt tot kruidenzout; van homemade labneh tot en met inmaakradijsjes en sprankelende hoofdgerechten.

Lokale (seizoens)producten, duurzaamheid, conserveren en niets verspillen zijn dé succesfactoren van eetcafé en inmakerij Cornersmith in Marickville (Sydney). De visie van eigenaren Alex Elliott-Howery en James Grant zal iedereen aanspreken. Gebruik de overvloedige oogst groenten en fruit van je buren en ruil ze voor een kop koffie, lunch of enkele potten zelfgemaakte jam of pickles. Koop in bij de lokale producenten, conserveer overschotten aan tomaten en andere zaligheden en pluk in de natuur alles wat je kunt gebruiken en lekker is.

Deze filosofie zie je direct terug in het kookboek Cornersmith. Verrassende gerechten als boerenkool-appelsalade met karnemelkdressing, kiemgroenten & zaden, rabarber met hibiscus of kruidig gehakt met zelfgemaakte granaatappelsiroop wisselen af met allerhande recepturen om overschotten aan fruit en groenten te conserveren. Van ontbijt tot kruidenzout; van homemade labneh tot en met inmaakradijsjes en sprankelende hoofdgerechten.

Meer informatie
Aantal pagina's272
MerkKookboek
Artikelnummer9789461431455
AuteurAlex Elliott-Howery, James Grant
ISBN9789461431455
TaalNederlands
Themaoverige landen en regio's
UitgeverGood Cook
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice