De banketbakker - van tarte tatin tot garnalenkroket

Waardering:
100% of 100
Het is meer dan vijftig jaar geleden dat er een Nederlands banketbakkersboek verscheen! Aan deze stilte komt een einde dankzij de beroemde Amsterdamse banketbakkker Cees Holtkamp. In dit boek vind je meer dan 300 recepten van deze klassiek geschoolde banketbakker. Van tarte Tatin tot garnalenkroket en van chipolatapudding tot speculaaspop. Allemaal recepten die banketbakkers met een klassieke opleiding tot in de puntjes moeten beheersen.

Cees Holtkamp heeft de recepten aangepast en uitgetest in de huiselijke sfeer. Hierdoor is de receptuur niet alleen toegankelijk voor de professionele banketbakker maar kan ook iedereen die thuis de lekkerste desserts, gebak, koekjes of kroketten wil maken er mee uit de voeten.

€ 35,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Het is meer dan vijftig jaar geleden dat er een Nederlands banketbakkersboek verscheen! Aan deze stilte komt een einde dankzij de beroemde Amsterdamse banketbakkker Cees Holtkamp. In dit boek vind je meer dan 300 recepten van deze klassiek geschoolde banketbakker. Van tarte Tatin tot garnalenkroket en van chipolatapudding tot speculaaspop. Allemaal recepten die banketbakkers met een klassieke opleiding tot in de puntjes moeten beheersen.

Cees Holtkamp heeft de recepten aangepast en uitgetest in de huiselijke sfeer. Hierdoor is de receptuur niet alleen toegankelijk voor de professionele banketbakker maar kan ook iedereen die thuis de lekkerste desserts, gebak, koekjes of kroketten wil maken er mee uit de voeten.

Het is meer dan vijftig jaar geleden dat er een Nederlands banketbakkersboek verscheen! Aan deze stilte komt een einde dankzij de beroemde Amsterdamse banketbakkker Cees Holtkamp. In dit boek vind je meer dan 300 recepten van deze klassiek geschoolde banketbakker. Van tarte Tatin tot garnalenkroket en van chipolatapudding tot speculaaspop. Allemaal recepten die banketbakkers met een klassieke opleiding tot in de puntjes moeten beheersen.

Cees Holtkamp heeft de recepten aangepast en uitgetest in de huiselijke sfeer. Hierdoor is de receptuur niet alleen toegankelijk voor de professionele banketbakker maar kan ook iedereen die thuis de lekkerste desserts, gebak, koekjes of kroketten wil maken er mee uit de voeten.

Meer informatie
Aantal pagina's328
MerkKookboek
Artikelnummer9789080568457
EAN9789080568457
AuteurCees Holtkamp
ISBN9789080568457
TaalNederlands
Themabakken, bekende chefs en restaurants
UitgeverDe Kookboekhandel
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice