De bijbel van de Indiase keuken

Van biryani tot curry's en dahl en van naan tot samosa's: in De bijbel van de Indiase keuken neemt Paulami Joshi je mee op reis door het immense India: een land zo groot en rijk aan verschillende talen en culturen dat je amper van een land kunt spreken. De Indiase eetcultuur is de afgelopen vijfduizend jaar onafgebroken in beweging geweest - en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds.

Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stap-fotografie en uitgebreide uitleg over Indiase ingredënten leer je zelf de lekkerste gerechten uit de verschillende regio's te bereiden. Van de beroemde tandoori kip, butter chicken en paratha uit Noord-India tot aan de masala dosa en sambar uit Kerala, de Ayurvedische hoofdstad in het zuiden van India.

 

Paulami Joshi werd geboren in Kolkata (voorheen Calcutta) in de deelstaat West-Bengalen (Oost-India). Koken leerde ze van haar moeder. Met haar bedrijf Spice Trip (o.a. receptontwikkeling en kookworkshops) en via een levendige online community op o.a. Instagram (@spicetripwithpaulami) laat Paulami Nederland kennismaken met de echte Indiase keuken.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 33,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Van biryani tot curry's en dahl en van naan tot samosa's: in De bijbel van de Indiase keuken neemt Paulami Joshi je mee op reis door het immense India: een land zo groot en rijk aan verschillende talen en culturen dat je amper van een land kunt spreken. De Indiase eetcultuur is de afgelopen vijfduizend jaar onafgebroken in beweging geweest - en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds.

Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stap-fotografie en uitgebreide uitleg over Indiase ingredënten leer je zelf de lekkerste gerechten uit de verschillende regio's te bereiden. Van de beroemde tandoori kip, butter chicken en paratha uit Noord-India tot aan de masala dosa en sambar uit Kerala, de Ayurvedische hoofdstad in het zuiden van India.

 

Paulami Joshi werd geboren in Kolkata (voorheen Calcutta) in de deelstaat West-Bengalen (Oost-India). Koken leerde ze van haar moeder. Met haar bedrijf Spice Trip (o.a. receptontwikkeling en kookworkshops) en via een levendige online community op o.a. Instagram (@spicetripwithpaulami) laat Paulami Nederland kennismaken met de echte Indiase keuken.

Van biryani tot curry's en dahl en van naan tot samosa's: in De bijbel van de Indiase keuken neemt Paulami Joshi je mee op reis door het immense India: een land zo groot en rijk aan verschillende talen en culturen dat je amper van een land kunt spreken. De Indiase eetcultuur is de afgelopen vijfduizend jaar onafgebroken in beweging geweest - en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds.

Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stap-fotografie en uitgebreide uitleg over Indiase ingredënten leer je zelf de lekkerste gerechten uit de verschillende regio's te bereiden. Van de beroemde tandoori kip, butter chicken en paratha uit Noord-India tot aan de masala dosa en sambar uit Kerala, de Ayurvedische hoofdstad in het zuiden van India.

 

Paulami Joshi werd geboren in Kolkata (voorheen Calcutta) in de deelstaat West-Bengalen (Oost-India). Koken leerde ze van haar moeder. Met haar bedrijf Spice Trip (o.a. receptontwikkeling en kookworkshops) en via een levendige online community op o.a. Instagram (@spicetripwithpaulami) laat Paulami Nederland kennismaken met de echte Indiase keuken.

Meer informatie
Aantal pagina's496
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789048859795
EAN9789048859795
ISBN9789048859795
TaalNederlands
Themaaziatisch
UitgeverCarrera
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice