De chocolade bar : maak je eigen chocoladerepen
Wie houdt er nou niet van chocolade? De chocolade bar biedt 35 recepten om je eigen chocoladerepen te maken. Van klassiekers als Twix-reepjes of de karamel-zeezoutreep, tot crunchy notenkaramel met ruby chocolade, een frisse reep van witte chocolade met perzik en honeycomb, of donkere fudge met bramen en hazelnoot die op je tong smelt.
Anne-Marij de Koning leert je de methodes om chocolade op de juiste temperatuur te brengen en adviseert de lekkerste smaakcombinaties. Ontdek dat het werken met chocolade niet zo ingewikkeld is als je dacht. Maak je handen vies en ga aan de slag met een citroenmeringuereep met maanzaad, pure chocolade met gesuikerde pistache en framboos of heerlijke zachte melkchocolade met earl grey en shortbreadbodem.
Anne-Marij de Koning leert je de methodes om chocolade op de juiste temperatuur te brengen en adviseert de lekkerste smaakcombinaties. Ontdek dat het werken met chocolade niet zo ingewikkeld is als je dacht. Maak je handen vies en ga aan de slag met een citroenmeringuereep met maanzaad, pure chocolade met gesuikerde pistache en framboos of heerlijke zachte melkchocolade met earl grey en shortbreadbodem.
Direct leverbaar
Op voorraad
€ 14,95
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Wie houdt er nou niet van chocolade? De chocolade bar biedt 35 recepten om je eigen chocoladerepen te maken. Van klassiekers als Twix-reepjes of de karamel-zeezoutreep, tot crunchy notenkaramel met ruby chocolade, een frisse reep van witte chocolade met perzik en honeycomb, of donkere fudge met bramen en hazelnoot die op je tong smelt.
Anne-Marij de Koning leert je de methodes om chocolade op de juiste temperatuur te brengen en adviseert de lekkerste smaakcombinaties. Ontdek dat het werken met chocolade niet zo ingewikkeld is als je dacht. Maak je handen vies en ga aan de slag met een citroenmeringuereep met maanzaad, pure chocolade met gesuikerde pistache en framboos of heerlijke zachte melkchocolade met earl grey en shortbreadbodem.
Anne-Marij de Koning leert je de methodes om chocolade op de juiste temperatuur te brengen en adviseert de lekkerste smaakcombinaties. Ontdek dat het werken met chocolade niet zo ingewikkeld is als je dacht. Maak je handen vies en ga aan de slag met een citroenmeringuereep met maanzaad, pure chocolade met gesuikerde pistache en framboos of heerlijke zachte melkchocolade met earl grey en shortbreadbodem.
Wie houdt er nou niet van chocolade? De chocolade bar biedt 35 recepten om je eigen chocoladerepen te maken. Van klassiekers als Twix-reepjes of de karamel-zeezoutreep, tot crunchy notenkaramel met ruby chocolade, een frisse reep van witte chocolade met perzik en honeycomb, of donkere fudge met bramen en hazelnoot die op je tong smelt.
Anne-Marij de Koning leert je de methodes om chocolade op de juiste temperatuur te brengen en adviseert de lekkerste smaakcombinaties. Ontdek dat het werken met chocolade niet zo ingewikkeld is als je dacht. Maak je handen vies en ga aan de slag met een citroenmeringuereep met maanzaad, pure chocolade met gesuikerde pistache en framboos of heerlijke zachte melkchocolade met earl grey en shortbreadbodem.
Anne-Marij de Koning leert je de methodes om chocolade op de juiste temperatuur te brengen en adviseert de lekkerste smaakcombinaties. Ontdek dat het werken met chocolade niet zo ingewikkeld is als je dacht. Maak je handen vies en ga aan de slag met een citroenmeringuereep met maanzaad, pure chocolade met gesuikerde pistache en framboos of heerlijke zachte melkchocolade met earl grey en shortbreadbodem.
Aantal pagina's | 104 |
---|---|
Merk | Good Cook |
Artikelnummer | 9789461432643 |
EAN | 9789461432643 |
Auteur | Anne-Marij de Koning |
ISBN | 9789461432643 |
Taal | Nederlands |
Thema | chocolade |
Uitgever | Good Cook |
Uitvoering | hardcover |
Schrijf uw eigen review
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.