De essentie van chocolade

geen
Leer alles over chocolade

L'École du Grand Chocolat Valrhona is opgericht in 1989 en trekt sindsdien professionals aan vanuit de hele wereld om de fijne kneepjes van het werken met chocolade te leren. De school wordt geleid door Frédéric Bau, een van de grootste patissiers en chocolatiers.
€ 19,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Leer alles over chocolade

L'École du Grand Chocolat Valrhona is opgericht in 1989 en trekt sindsdien professionals aan vanuit de hele wereld om de fijne kneepjes van het werken met chocolade te leren. De school wordt geleid door Frédéric Bau, een van de grootste patissiers en chocolatiers.

Leer alles over chocolade

L'École du Grand Chocolat Valrhona is opgericht in 1989 en trekt sindsdien professionals aan vanuit de hele wereld om de fijne kneepjes van het werken met chocolade te leren. De school wordt geleid door Frédéric Bau, een van de grootste patissiers en chocolatiers.

Meer informatie
Aantal pagina's189
MerkKookboek
Artikelnummer9789059565548
AuteurFrédéric Bau
ISBN9789059565548
TaalNederlands
Themachocolade
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice