De keuken van A tot Z

De keuken van A tot Z brengt je op ontelbare ideeën voor het bereiden van 250 verse ingrediënten, zoals groenten, vlees, vis en fruit.

Van aardappel tot zeekraal en van aardbei tot zwarte bes: bij elk ingrediënt dat in dit standaardwerk beschreven wordt, vind je informatie over soorten, oorsprong, smaak en textuur, verkrijgbaarheid en advies over hoe je het ingrediënt het beste kunt bewaren. Daarbij staan talloze praktische tips voor uiteenlopende bereidingen plus uitgebreidere recepten. Zo vind je bij rode biet niet alleen beknopte aanwijzingen voor het maken van een warme of koude soep, maar ook het recept voor een overheerlijke bietencake met oranjebloesem en glazuur.

De keuken van A tot Z is een onmisbare kookbijbel in iedere keuken!

€ 34,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €50,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

De keuken van A tot Z brengt je op ontelbare ideeën voor het bereiden van 250 verse ingrediënten, zoals groenten, vlees, vis en fruit.

Van aardappel tot zeekraal en van aardbei tot zwarte bes: bij elk ingrediënt dat in dit standaardwerk beschreven wordt, vind je informatie over soorten, oorsprong, smaak en textuur, verkrijgbaarheid en advies over hoe je het ingrediënt het beste kunt bewaren. Daarbij staan talloze praktische tips voor uiteenlopende bereidingen plus uitgebreidere recepten. Zo vind je bij rode biet niet alleen beknopte aanwijzingen voor het maken van een warme of koude soep, maar ook het recept voor een overheerlijke bietencake met oranjebloesem en glazuur.

De keuken van A tot Z is een onmisbare kookbijbel in iedere keuken!

De keuken van A tot Z brengt je op ontelbare ideeën voor het bereiden van 250 verse ingrediënten, zoals groenten, vlees, vis en fruit.

Van aardappel tot zeekraal en van aardbei tot zwarte bes: bij elk ingrediënt dat in dit standaardwerk beschreven wordt, vind je informatie over soorten, oorsprong, smaak en textuur, verkrijgbaarheid en advies over hoe je het ingrediënt het beste kunt bewaren. Daarbij staan talloze praktische tips voor uiteenlopende bereidingen plus uitgebreidere recepten. Zo vind je bij rode biet niet alleen beknopte aanwijzingen voor het maken van een warme of koude soep, maar ook het recept voor een overheerlijke bietencake met oranjebloesem en glazuur.

De keuken van A tot Z is een onmisbare kookbijbel in iedere keuken!

Meer informatie
Aantal pagina's592
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789059568181
EAN9789059568181
ISBN9789059568181
TaalNederlands
UitgeverFontaine
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice