De Keuken van Ons Moeder

geen
Waarom smaakt het eten thuis het best en zijn de tomatensoep en het stoofvlees van "ons" moeder beter dan die van de anderen? De keuken van onze moeder is de keuken waarmee wij zijn opgegroeid. Het zijn beproefde gerechten, vaak wars van moderne trends. Wij eten deze gerechten nog vaak thuis en dat doet elke keer deugd. Er is niemand die de keuken van zijn moeder niet waardeert.
Een werkelijke weergave
Dit boek is een eerbetoon aan onze moeders en hun keuken. Wij willen hun gerechten vastleggen voor de toekomst. Daarbij verbloemen wij niets, noch in de teksten en recepten, noch in de foto's. Dit boek is een werkelijke weergave van hoe onze moeders koken, zonder moderne 'styling' en gefotografeerd op hun eigen borden en tafellakens. Zoals het echt is. Voor dit boek gingen wij op bezoek bij 40 moeders overal in België, en schoven wij bij hen aan tafel.
Belgisch culinair erfgoed
Er bestaat zeer zeker een Belgisch culinair erfgoed dat al generaties lang door onze moeders wordt onderhouden. Veel van deze recepten worden van moeder op dochter doorgegeven. Zo houden zij de traditie en de link met het verleden in stand, iets waar in onze moderne tijd soms te weinig aandacht aan wordt besteed. Denk maar aan witloof met kaas en ham, stoemp en hutsepot, stoofvlees, allerlei bereidingen met gehakt, konijn met pruimen, rijstpap en appeltaart. Deze gerechten komen zowel in Vlaanderen als in Wallonië op tafel.
Dit boek bevat 120 authentieke recepten van Vlaamse en Waalse moeders.
Het zijn klassiekers, die een zeer goed beeld geven van 'de keuken van ons moeder'.  
€ 29,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Waarom smaakt het eten thuis het best en zijn de tomatensoep en het stoofvlees van "ons" moeder beter dan die van de anderen? De keuken van onze moeder is de keuken waarmee wij zijn opgegroeid. Het zijn beproefde gerechten, vaak wars van moderne trends. Wij eten deze gerechten nog vaak thuis en dat doet elke keer deugd. Er is niemand die de keuken van zijn moeder niet waardeert.
Een werkelijke weergave
Dit boek is een eerbetoon aan onze moeders en hun keuken. Wij willen hun gerechten vastleggen voor de toekomst. Daarbij verbloemen wij niets, noch in de teksten en recepten, noch in de foto's. Dit boek is een werkelijke weergave van hoe onze moeders koken, zonder moderne 'styling' en gefotografeerd op hun eigen borden en tafellakens. Zoals het echt is. Voor dit boek gingen wij op bezoek bij 40 moeders overal in België, en schoven wij bij hen aan tafel.
Belgisch culinair erfgoed
Er bestaat zeer zeker een Belgisch culinair erfgoed dat al generaties lang door onze moeders wordt onderhouden. Veel van deze recepten worden van moeder op dochter doorgegeven. Zo houden zij de traditie en de link met het verleden in stand, iets waar in onze moderne tijd soms te weinig aandacht aan wordt besteed. Denk maar aan witloof met kaas en ham, stoemp en hutsepot, stoofvlees, allerlei bereidingen met gehakt, konijn met pruimen, rijstpap en appeltaart. Deze gerechten komen zowel in Vlaanderen als in Wallonië op tafel.
Dit boek bevat 120 authentieke recepten van Vlaamse en Waalse moeders.
Het zijn klassiekers, die een zeer goed beeld geven van 'de keuken van ons moeder'.  

Waarom smaakt het eten thuis het best en zijn de tomatensoep en het stoofvlees van "ons" moeder beter dan die van de anderen? De keuken van onze moeder is de keuken waarmee wij zijn opgegroeid. Het zijn beproefde gerechten, vaak wars van moderne trends. Wij eten deze gerechten nog vaak thuis en dat doet elke keer deugd. Er is niemand die de keuken van zijn moeder niet waardeert.
Een werkelijke weergave
Dit boek is een eerbetoon aan onze moeders en hun keuken. Wij willen hun gerechten vastleggen voor de toekomst. Daarbij verbloemen wij niets, noch in de teksten en recepten, noch in de foto's. Dit boek is een werkelijke weergave van hoe onze moeders koken, zonder moderne 'styling' en gefotografeerd op hun eigen borden en tafellakens. Zoals het echt is. Voor dit boek gingen wij op bezoek bij 40 moeders overal in België, en schoven wij bij hen aan tafel.
Belgisch culinair erfgoed
Er bestaat zeer zeker een Belgisch culinair erfgoed dat al generaties lang door onze moeders wordt onderhouden. Veel van deze recepten worden van moeder op dochter doorgegeven. Zo houden zij de traditie en de link met het verleden in stand, iets waar in onze moderne tijd soms te weinig aandacht aan wordt besteed. Denk maar aan witloof met kaas en ham, stoemp en hutsepot, stoofvlees, allerlei bereidingen met gehakt, konijn met pruimen, rijstpap en appeltaart. Deze gerechten komen zowel in Vlaanderen als in Wallonië op tafel.
Dit boek bevat 120 authentieke recepten van Vlaamse en Waalse moeders.
Het zijn klassiekers, die een zeer goed beeld geven van 'de keuken van ons moeder'.  

Meer informatie
Aantal pagina's256
MerkKookboek
Artikelnummer9789077695661
AuteurTony le Duc
ISBN9789077695661
TaalNederlands
Themanederlands en vlaams
UitgeverHomarus
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice