De nieuwe Indische keuken van Jeff Keasberry

geen
Verrassende en eigentijdse Indische recepten

De nieuwe Indische keuken van Jeff Keasberry bevat een collectie make-overs van Indische klassieke gerechten en recepten die passen in een gezonde en drukke levensstijl. Gerechten met verse ingrediënten, geschikt voor de doordeweekse avonden waarop je weinig tijd hebt. Denk aan Gado gado wraps, gestoomde tahoe met shiitakes, Oriëntaalse kipsalade en een nasi burger. Jeff deelt ook een aantal nieuwe en eigen favoriete recepten zoals Indo burrito en Spekcrêpetaart.

Jeff Keasberry bewees met zijn boek Indische keukengeheimen dat hij Indisch eten toegankelijker en levendiger kan maken. In zijn eerste boek stonden de familierecepten van zijn oma en moeder centraal, in De nieuwe Indische keuken van Jeff Keasberry vervolgt Jeff zijn culinaire avontuur en deelt hij een reeks nieuwe recepten, gebaseerd op zijn eigen interpretatie van de Indische keuken. Hiermee laat hij zien dat je met een dosis handigheid, creativiteit en een goed gevoel voor smaak, kenmerkend voor de Indische kookstijl, de meest verrassende gerechten op tafel kan toveren.

Jeff Keasberry is de kleinzoon van Oma Keasberry. Zij was het die Indisch eten in de jaren ’50 naar Amsterdam bracht met de opening van haar befaamde restaurant Djokja. Jeff is opgegroeid in de familieonderneming, waar het gul onthalen en vermaken van gasten hem met de rijstlepel is ingegoten. Hij deelt dan ook graag zijn passie voor de Indische kookstijl en moedigt fijnproevers aan om er meer mee te doen. Zijn eerste boek Indische keukengeheimen kreeg lovende kritieken.
€ 24,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Verrassende en eigentijdse Indische recepten

De nieuwe Indische keuken van Jeff Keasberry bevat een collectie make-overs van Indische klassieke gerechten en recepten die passen in een gezonde en drukke levensstijl. Gerechten met verse ingrediënten, geschikt voor de doordeweekse avonden waarop je weinig tijd hebt. Denk aan Gado gado wraps, gestoomde tahoe met shiitakes, Oriëntaalse kipsalade en een nasi burger. Jeff deelt ook een aantal nieuwe en eigen favoriete recepten zoals Indo burrito en Spekcrêpetaart.

Jeff Keasberry bewees met zijn boek Indische keukengeheimen dat hij Indisch eten toegankelijker en levendiger kan maken. In zijn eerste boek stonden de familierecepten van zijn oma en moeder centraal, in De nieuwe Indische keuken van Jeff Keasberry vervolgt Jeff zijn culinaire avontuur en deelt hij een reeks nieuwe recepten, gebaseerd op zijn eigen interpretatie van de Indische keuken. Hiermee laat hij zien dat je met een dosis handigheid, creativiteit en een goed gevoel voor smaak, kenmerkend voor de Indische kookstijl, de meest verrassende gerechten op tafel kan toveren.

Jeff Keasberry is de kleinzoon van Oma Keasberry. Zij was het die Indisch eten in de jaren ’50 naar Amsterdam bracht met de opening van haar befaamde restaurant Djokja. Jeff is opgegroeid in de familieonderneming, waar het gul onthalen en vermaken van gasten hem met de rijstlepel is ingegoten. Hij deelt dan ook graag zijn passie voor de Indische kookstijl en moedigt fijnproevers aan om er meer mee te doen. Zijn eerste boek Indische keukengeheimen kreeg lovende kritieken.

Verrassende en eigentijdse Indische recepten

De nieuwe Indische keuken van Jeff Keasberry bevat een collectie make-overs van Indische klassieke gerechten en recepten die passen in een gezonde en drukke levensstijl. Gerechten met verse ingrediënten, geschikt voor de doordeweekse avonden waarop je weinig tijd hebt. Denk aan Gado gado wraps, gestoomde tahoe met shiitakes, Oriëntaalse kipsalade en een nasi burger. Jeff deelt ook een aantal nieuwe en eigen favoriete recepten zoals Indo burrito en Spekcrêpetaart.

Jeff Keasberry bewees met zijn boek Indische keukengeheimen dat hij Indisch eten toegankelijker en levendiger kan maken. In zijn eerste boek stonden de familierecepten van zijn oma en moeder centraal, in De nieuwe Indische keuken van Jeff Keasberry vervolgt Jeff zijn culinaire avontuur en deelt hij een reeks nieuwe recepten, gebaseerd op zijn eigen interpretatie van de Indische keuken. Hiermee laat hij zien dat je met een dosis handigheid, creativiteit en een goed gevoel voor smaak, kenmerkend voor de Indische kookstijl, de meest verrassende gerechten op tafel kan toveren.

Jeff Keasberry is de kleinzoon van Oma Keasberry. Zij was het die Indisch eten in de jaren ’50 naar Amsterdam bracht met de opening van haar befaamde restaurant Djokja. Jeff is opgegroeid in de familieonderneming, waar het gul onthalen en vermaken van gasten hem met de rijstlepel is ingegoten. Hij deelt dan ook graag zijn passie voor de Indische kookstijl en moedigt fijnproevers aan om er meer mee te doen. Zijn eerste boek Indische keukengeheimen kreeg lovende kritieken.

Meer informatie
Aantal pagina's240
MerkKookboek
Artikelnummer9789045205250
AuteurJeff Keasberry
ISBN9789045205250
TaalNederlands
Themaaziatisch
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice