De nomadische keuken van Raïnaraï

Vegetarisch & vis

De nomadische topkok Laurent Med Khellout heeft in Amsterdam een eigen wereld gecreëerd met zijn veelgeprezen restaurant en cateringbedrijf Raïnaraï. Hier voert hij een Algerijns-nomadische keuken met uitsluitend natuurlijke producten. In De nomadische keuken van Raïnaraï vind je recepten geïnspireerd op de keuken van Laurents restaurant en waan je je even in het nomadische Algerije.

De nomadische keuken van Raïnaraï is opgedeeld in zeven hoofdstukken: Natuur, Warmte, Traditie, Avontuur, Geloof, Muziek en Plezier. Hierin vind je heerlijke gerechten, variërend van vegetarische schotels tot smakelijke visrecepten waarin de tomaat schittert als de koningin van de groenten en de aubergine als de prinses.

In dit tweede boek laat Laurent Khellout opnieuw zien hoe verrassend de keuken van Noord-Afrika en dan met name zijn geboorteland Algerije is en welke fantastische gerechten je kunt realiseren met een paar eenvoudige ingrediënten en de kooktechnieken van de Maghreb.

€ 24,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Vegetarisch & vis

De nomadische topkok Laurent Med Khellout heeft in Amsterdam een eigen wereld gecreëerd met zijn veelgeprezen restaurant en cateringbedrijf Raïnaraï. Hier voert hij een Algerijns-nomadische keuken met uitsluitend natuurlijke producten. In De nomadische keuken van Raïnaraï vind je recepten geïnspireerd op de keuken van Laurents restaurant en waan je je even in het nomadische Algerije.

De nomadische keuken van Raïnaraï is opgedeeld in zeven hoofdstukken: Natuur, Warmte, Traditie, Avontuur, Geloof, Muziek en Plezier. Hierin vind je heerlijke gerechten, variërend van vegetarische schotels tot smakelijke visrecepten waarin de tomaat schittert als de koningin van de groenten en de aubergine als de prinses.

In dit tweede boek laat Laurent Khellout opnieuw zien hoe verrassend de keuken van Noord-Afrika en dan met name zijn geboorteland Algerije is en welke fantastische gerechten je kunt realiseren met een paar eenvoudige ingrediënten en de kooktechnieken van de Maghreb.

Vegetarisch & vis

De nomadische topkok Laurent Med Khellout heeft in Amsterdam een eigen wereld gecreëerd met zijn veelgeprezen restaurant en cateringbedrijf Raïnaraï. Hier voert hij een Algerijns-nomadische keuken met uitsluitend natuurlijke producten. In De nomadische keuken van Raïnaraï vind je recepten geïnspireerd op de keuken van Laurents restaurant en waan je je even in het nomadische Algerije.

De nomadische keuken van Raïnaraï is opgedeeld in zeven hoofdstukken: Natuur, Warmte, Traditie, Avontuur, Geloof, Muziek en Plezier. Hierin vind je heerlijke gerechten, variërend van vegetarische schotels tot smakelijke visrecepten waarin de tomaat schittert als de koningin van de groenten en de aubergine als de prinses.

In dit tweede boek laat Laurent Khellout opnieuw zien hoe verrassend de keuken van Noord-Afrika en dan met name zijn geboorteland Algerije is en welke fantastische gerechten je kunt realiseren met een paar eenvoudige ingrediënten en de kooktechnieken van de Maghreb.

Meer informatie
Aantal pagina's192
MerkKookboek
Artikelnummer9789059565241
EAN9789059565241
AuteurLaurent Med Khellout
ISBN9789059565241
TaalNederlands
Themaoverig
UitgeverFontaine
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice