De Nordic Kitchen : thuis koken met de seizoenen

In dit boek brengt medeoprichter van Noma, Claus Meyer, de gedachtes achter de Noordse keuken naar u thuis met eenvoudige, toegankelijke gerechten die naadloos in het gezinsleven zijn in te passen. Het boek is verdeeld in vier seizoenen, elk met een lange lijst van de beste producten die elk seizoen te bieden heeft. U leert hoe u het beste kunt halen uit in het wild gevonden ingrediënten, van cantharellen en daslook tot pruimen en paardenbloemen.

Met recepten als romige wortelgroentesoep met knapperig spek, gravad rosbief met ingemaakte knolselderij, gebakken harder met komkommer en erwtjes in dilleboter en rabarbertaart brengt u de heerlijke smaken van de Noordse landen in uw eigen keuken tot leven.

Claus Meyer is medeoprichter en mede-eigenaar van de restaurants Noma, Radio, Studio en Almanak in Kopenhagen, heeft 14 boeken geschreven en presenteerde de Deense versie van de internationale tv-show Nieuw Scandinavisch Koken, die werd uitgezonden in meer dan 50 landen. Daarnaast is hij mede-eigenaar van een aantal ambachtelijke bakkerijen en delicatessenzaken, een boomgaard, een piepklein azijnfabriekje, een koffiebranderij en een uitzendbureau voor toprestaurants waarbij meer dan 200 chef-koks in dienst zijn. Hij leidt een kookschool, heeft de Melting Pot Foundation opgericht en is geaffilieerd professor in Corporate Social Responsibility aan de Copenhagen Business School. Hij woont momenteel in New York met zijn vrouw, drie dochters en twee honden.
€ 25,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €75,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
In dit boek brengt medeoprichter van Noma, Claus Meyer, de gedachtes achter de Noordse keuken naar u thuis met eenvoudige, toegankelijke gerechten die naadloos in het gezinsleven zijn in te passen. Het boek is verdeeld in vier seizoenen, elk met een lange lijst van de beste producten die elk seizoen te bieden heeft. U leert hoe u het beste kunt halen uit in het wild gevonden ingrediënten, van cantharellen en daslook tot pruimen en paardenbloemen.

Met recepten als romige wortelgroentesoep met knapperig spek, gravad rosbief met ingemaakte knolselderij, gebakken harder met komkommer en erwtjes in dilleboter en rabarbertaart brengt u de heerlijke smaken van de Noordse landen in uw eigen keuken tot leven.

Claus Meyer is medeoprichter en mede-eigenaar van de restaurants Noma, Radio, Studio en Almanak in Kopenhagen, heeft 14 boeken geschreven en presenteerde de Deense versie van de internationale tv-show Nieuw Scandinavisch Koken, die werd uitgezonden in meer dan 50 landen. Daarnaast is hij mede-eigenaar van een aantal ambachtelijke bakkerijen en delicatessenzaken, een boomgaard, een piepklein azijnfabriekje, een koffiebranderij en een uitzendbureau voor toprestaurants waarbij meer dan 200 chef-koks in dienst zijn. Hij leidt een kookschool, heeft de Melting Pot Foundation opgericht en is geaffilieerd professor in Corporate Social Responsibility aan de Copenhagen Business School. Hij woont momenteel in New York met zijn vrouw, drie dochters en twee honden.

In dit boek brengt medeoprichter van Noma, Claus Meyer, de gedachtes achter de Noordse keuken naar u thuis met eenvoudige, toegankelijke gerechten die naadloos in het gezinsleven zijn in te passen. Het boek is verdeeld in vier seizoenen, elk met een lange lijst van de beste producten die elk seizoen te bieden heeft. U leert hoe u het beste kunt halen uit in het wild gevonden ingrediënten, van cantharellen en daslook tot pruimen en paardenbloemen.

Met recepten als romige wortelgroentesoep met knapperig spek, gravad rosbief met ingemaakte knolselderij, gebakken harder met komkommer en erwtjes in dilleboter en rabarbertaart brengt u de heerlijke smaken van de Noordse landen in uw eigen keuken tot leven.

Claus Meyer is medeoprichter en mede-eigenaar van de restaurants Noma, Radio, Studio en Almanak in Kopenhagen, heeft 14 boeken geschreven en presenteerde de Deense versie van de internationale tv-show Nieuw Scandinavisch Koken, die werd uitgezonden in meer dan 50 landen. Daarnaast is hij mede-eigenaar van een aantal ambachtelijke bakkerijen en delicatessenzaken, een boomgaard, een piepklein azijnfabriekje, een koffiebranderij en een uitzendbureau voor toprestaurants waarbij meer dan 200 chef-koks in dienst zijn. Hij leidt een kookschool, heeft de Melting Pot Foundation opgericht en is geaffilieerd professor in Corporate Social Responsibility aan de Copenhagen Business School. Hij woont momenteel in New York met zijn vrouw, drie dochters en twee honden.

Meer informatie
Aantal pagina's256
MerkKookboek
Artikelnummer9789048313846
EAN9789048313846
AuteurClaus Meyer
ISBN9789048313846
TaalNederlands
ThemaScandinavisch
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice