De parttime vegetariër

Of het nu om persoonlijke of praktische redenen gaat, feit is dat steeds meer mensen overstappen op een 'flexitarisch' dieet, dat vooral vegetarisch en af en toe wat vis of vlees bevat - parttime vegetarisch, zeg maar. In dit boek heeft Nicola Graimes heerlijke recepten verzameld, allemaal vegetarisch, maar vele met een 'parttime variatie' - dat wil zeggen: een variatie waarin wat vlees of vis wordt toegevoegd. Haar vernieuwende ideeën en smaken zullen uw kijk op vegetarisch eten absoluut veranderen. Maak voor een weldadige brunch eens 'Aardappelkoekjes met rookkaas' en 'knapperige boerenkool' of de visvariant 'Aardappelkoekjes met zalm'. Veel gerechten, zoals 'Libanese labnehballetjes' en de vleesvariant 'Pittige lamsballetjes', zijn een uitkomst als u zowel vegetarische als niet-vegetarische gasten te eten krijgt. Heerlijk eten begint bij dit creatieve boek!

€ 22,50
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Of het nu om persoonlijke of praktische redenen gaat, feit is dat steeds meer mensen overstappen op een 'flexitarisch' dieet, dat vooral vegetarisch en af en toe wat vis of vlees bevat - parttime vegetarisch, zeg maar. In dit boek heeft Nicola Graimes heerlijke recepten verzameld, allemaal vegetarisch, maar vele met een 'parttime variatie' - dat wil zeggen: een variatie waarin wat vlees of vis wordt toegevoegd. Haar vernieuwende ideeën en smaken zullen uw kijk op vegetarisch eten absoluut veranderen. Maak voor een weldadige brunch eens 'Aardappelkoekjes met rookkaas' en 'knapperige boerenkool' of de visvariant 'Aardappelkoekjes met zalm'. Veel gerechten, zoals 'Libanese labnehballetjes' en de vleesvariant 'Pittige lamsballetjes', zijn een uitkomst als u zowel vegetarische als niet-vegetarische gasten te eten krijgt. Heerlijk eten begint bij dit creatieve boek!

Of het nu om persoonlijke of praktische redenen gaat, feit is dat steeds meer mensen overstappen op een 'flexitarisch' dieet, dat vooral vegetarisch en af en toe wat vis of vlees bevat - parttime vegetarisch, zeg maar. In dit boek heeft Nicola Graimes heerlijke recepten verzameld, allemaal vegetarisch, maar vele met een 'parttime variatie' - dat wil zeggen: een variatie waarin wat vlees of vis wordt toegevoegd. Haar vernieuwende ideeën en smaken zullen uw kijk op vegetarisch eten absoluut veranderen. Maak voor een weldadige brunch eens 'Aardappelkoekjes met rookkaas' en 'knapperige boerenkool' of de visvariant 'Aardappelkoekjes met zalm'. Veel gerechten, zoals 'Libanese labnehballetjes' en de vleesvariant 'Pittige lamsballetjes', zijn een uitkomst als u zowel vegetarische als niet-vegetarische gasten te eten krijgt. Heerlijk eten begint bij dit creatieve boek!

Meer informatie
Aantal pagina's224
MerkKookboek
Artikelnummer9789048312689
EAN9789048312689
AuteurNicola Graimes
ISBN9789048312689
TaalNederlands
Themavegetarisch en veganistisch
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice