De smaak van de wadden

De Wadden, het laatste stukje wildernis in Nederland.

De Smaak van de Wadden is een bijzonder kijk- en leesboek, dat op elke pagina die de lezer omslaat de sfeer van de eilanden op pakkende wijze overbrengt. Journalist Annette van Ruitenburg en fotograaf Ruth de Ruwe belichten de natuur, de landbouw, de visserij en de historische en culturele achtergronden van de eilanden in boeiende verhalen en schitterende beelden.

Het boek schenkt veel aandacht aan het culinaire erfgoed van de Wadden: de producten uit de zee, op ambachtelijke wijze gevangen, maar ook die van het land, met respect voor de natuur geteeld. Lokale producenten geven uitleg over hun werkwijze; bekende koks van de eilanden bereiden gerechten met streekproducten en geven hun bijzondere waddenrecepten prijs aan de lezer.
€ 39,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
De Wadden, het laatste stukje wildernis in Nederland.

De Smaak van de Wadden is een bijzonder kijk- en leesboek, dat op elke pagina die de lezer omslaat de sfeer van de eilanden op pakkende wijze overbrengt. Journalist Annette van Ruitenburg en fotograaf Ruth de Ruwe belichten de natuur, de landbouw, de visserij en de historische en culturele achtergronden van de eilanden in boeiende verhalen en schitterende beelden.

Het boek schenkt veel aandacht aan het culinaire erfgoed van de Wadden: de producten uit de zee, op ambachtelijke wijze gevangen, maar ook die van het land, met respect voor de natuur geteeld. Lokale producenten geven uitleg over hun werkwijze; bekende koks van de eilanden bereiden gerechten met streekproducten en geven hun bijzondere waddenrecepten prijs aan de lezer.

De Wadden, het laatste stukje wildernis in Nederland.

De Smaak van de Wadden is een bijzonder kijk- en leesboek, dat op elke pagina die de lezer omslaat de sfeer van de eilanden op pakkende wijze overbrengt. Journalist Annette van Ruitenburg en fotograaf Ruth de Ruwe belichten de natuur, de landbouw, de visserij en de historische en culturele achtergronden van de eilanden in boeiende verhalen en schitterende beelden.

Het boek schenkt veel aandacht aan het culinaire erfgoed van de Wadden: de producten uit de zee, op ambachtelijke wijze gevangen, maar ook die van het land, met respect voor de natuur geteeld. Lokale producenten geven uitleg over hun werkwijze; bekende koks van de eilanden bereiden gerechten met streekproducten en geven hun bijzondere waddenrecepten prijs aan de lezer.

Meer informatie
Aantal pagina's256
MerkOldenhof
Artikelnummer9789059563391
EAN9789059563391
AuteurAnnette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe
ISBN9789059563391
TaalNederlands
Themavis, schaal- en schelpdieren, nederlands en vlaams
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice