De smaken van Italië : streekproducten en ingrediënten

Italianen zijn in staat om van eenvoudige ingrediënten iets bijzonders te maken. Zo'n beetje elke streek, stad of dorp gaat prat op een eigen, soms eeuwenoude specialiteit. Dat merkte Marie-Florence van Es toen ze tijdens haar studie Italiaans door het land reisde. Ze leerde Italië nog beter kennen door haar werk als diplomaat in Rome.

Marie-Florence verdiept zich al jaren in de Italiaanse gastronomie en alles wat daar mee samenhangt. De talloze streekproducten en lokale specialiteiten vormen het fundament van een rijke eetcultuur die veel verder gaat dan pasta en pizza.

In De smaken van Italië bundelt Marie-Florence haar ervaring en kennis. Ze geeft achtergronden van producten en ingrediënten en verklaart begrippen. Verder beschrijft ze tradities en eigenaardigheden die Italië in buitenlandse ogen zo authentiek maken en deelt ze recepten en minder bekende gerechten.

Dit, met foto's geïllustreerde boek, is zo'n naslagwerk waarin je verlekkerd blijft bladeren en lezen.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 24,95
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Italianen zijn in staat om van eenvoudige ingrediënten iets bijzonders te maken. Zo'n beetje elke streek, stad of dorp gaat prat op een eigen, soms eeuwenoude specialiteit. Dat merkte Marie-Florence van Es toen ze tijdens haar studie Italiaans door het land reisde. Ze leerde Italië nog beter kennen door haar werk als diplomaat in Rome.

Marie-Florence verdiept zich al jaren in de Italiaanse gastronomie en alles wat daar mee samenhangt. De talloze streekproducten en lokale specialiteiten vormen het fundament van een rijke eetcultuur die veel verder gaat dan pasta en pizza.

In De smaken van Italië bundelt Marie-Florence haar ervaring en kennis. Ze geeft achtergronden van producten en ingrediënten en verklaart begrippen. Verder beschrijft ze tradities en eigenaardigheden die Italië in buitenlandse ogen zo authentiek maken en deelt ze recepten en minder bekende gerechten.

Dit, met foto's geïllustreerde boek, is zo'n naslagwerk waarin je verlekkerd blijft bladeren en lezen.

Italianen zijn in staat om van eenvoudige ingrediënten iets bijzonders te maken. Zo'n beetje elke streek, stad of dorp gaat prat op een eigen, soms eeuwenoude specialiteit. Dat merkte Marie-Florence van Es toen ze tijdens haar studie Italiaans door het land reisde. Ze leerde Italië nog beter kennen door haar werk als diplomaat in Rome.

Marie-Florence verdiept zich al jaren in de Italiaanse gastronomie en alles wat daar mee samenhangt. De talloze streekproducten en lokale specialiteiten vormen het fundament van een rijke eetcultuur die veel verder gaat dan pasta en pizza.

In De smaken van Italië bundelt Marie-Florence haar ervaring en kennis. Ze geeft achtergronden van producten en ingrediënten en verklaart begrippen. Verder beschrijft ze tradities en eigenaardigheden die Italië in buitenlandse ogen zo authentiek maken en deelt ze recepten en minder bekende gerechten.

Dit, met foto's geïllustreerde boek, is zo'n naslagwerk waarin je verlekkerd blijft bladeren en lezen.

Meer informatie
Aantal pagina's160
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789493160262
EAN9789493160262
ISBN9789493160262
TaalNederlands
Themaitaliaans
UitgeverVeltman
Uitvoeringpaperback
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice