De wijn-spijsbijbel

Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet dat een goede wijn-spijscombinatie een gerecht kan maken of breken. Hoe kies je de beste wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Om te voorkomen dat je experimenten een catastrofe worden, is het wel zo handig als je over de juiste kennis beschikt. 'De wijn-spijsbijbel' biedt de lezer precies dat. Victoria Moore is vinoloog en smaakexpert en het combineren van eten en wijn ziet ze als een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken én waarom. Welke wijn drink je bij pure chocolade, waarom past witte wijn vaak beter bij de kaasplank dan rood en waarom zijn chili, knoflook, citroen en azijn 'game-changers'? De wijn-spijsbijbel inspireert, daagt je uit om nieuwe combinaties uit te proberen en is een onmisbaar standaardwerk voor iedereen die graag wijn en eten combineert.
€ 34,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet dat een goede wijn-spijscombinatie een gerecht kan maken of breken. Hoe kies je de beste wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Om te voorkomen dat je experimenten een catastrofe worden, is het wel zo handig als je over de juiste kennis beschikt. 'De wijn-spijsbijbel' biedt de lezer precies dat. Victoria Moore is vinoloog en smaakexpert en het combineren van eten en wijn ziet ze als een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken én waarom. Welke wijn drink je bij pure chocolade, waarom past witte wijn vaak beter bij de kaasplank dan rood en waarom zijn chili, knoflook, citroen en azijn 'game-changers'? De wijn-spijsbijbel inspireert, daagt je uit om nieuwe combinaties uit te proberen en is een onmisbaar standaardwerk voor iedereen die graag wijn en eten combineert.
Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet dat een goede wijn-spijscombinatie een gerecht kan maken of breken. Hoe kies je de beste wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Om te voorkomen dat je experimenten een catastrofe worden, is het wel zo handig als je over de juiste kennis beschikt. 'De wijn-spijsbijbel' biedt de lezer precies dat. Victoria Moore is vinoloog en smaakexpert en het combineren van eten en wijn ziet ze als een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken én waarom. Welke wijn drink je bij pure chocolade, waarom past witte wijn vaak beter bij de kaasplank dan rood en waarom zijn chili, knoflook, citroen en azijn 'game-changers'? De wijn-spijsbijbel inspireert, daagt je uit om nieuwe combinaties uit te proberen en is een onmisbaar standaardwerk voor iedereen die graag wijn en eten combineert.
Meer informatie
Aantal pagina's488
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789045034690
EAN9789045034690
AuteurVictoria Moore
ISBN9789045034690
TaalNederlands
UitgeverAtlas Contact
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice