De winter op tafel

92 heerlijk stevige en verwarmende gerechten voor de gure winterdag

- Franse winterkost waar wij in Nederland een voorbeeld aan kunnen nemen - Robuuste eenpansgerechten en stoere vleesbereidingen stillen de honger - Voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonse stijl - Met de bekende 'smakelijke 'fotografie van Stéphanes kookmaatje Marie-Pierre Morel

Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen 'A propos bistro', 'Gebraad', '365', 'Barbecue & plancha' en 'Hart, lever, niertjes'.

Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 6,90
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
92 heerlijk stevige en verwarmende gerechten voor de gure winterdag

- Franse winterkost waar wij in Nederland een voorbeeld aan kunnen nemen - Robuuste eenpansgerechten en stoere vleesbereidingen stillen de honger - Voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonse stijl - Met de bekende 'smakelijke 'fotografie van Stéphanes kookmaatje Marie-Pierre Morel

Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen 'A propos bistro', 'Gebraad', '365', 'Barbecue & plancha' en 'Hart, lever, niertjes'.

92 heerlijk stevige en verwarmende gerechten voor de gure winterdag

- Franse winterkost waar wij in Nederland een voorbeeld aan kunnen nemen - Robuuste eenpansgerechten en stoere vleesbereidingen stillen de honger - Voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonse stijl - Met de bekende 'smakelijke 'fotografie van Stéphanes kookmaatje Marie-Pierre Morel

Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen 'A propos bistro', 'Gebraad', '365', 'Barbecue & plancha' en 'Hart, lever, niertjes'.

Meer informatie
Aantal pagina's148
MerkKookboek
Artikelnummer9789059565685
EAN9789059565685
AuteurStéphane Reynaud
ISBN9789059565685
TaalNederlands
Themafrans
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice