Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw om toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
De winter op tafel
- Franse winterkost waar wij in Nederland een voorbeeld aan kunnen nemen - Robuuste eenpansgerechten en stoere vleesbereidingen stillen de honger - Voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonse stijl - Met de bekende 'smakelijke 'fotografie van Stéphanes kookmaatje Marie-Pierre Morel
Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen 'A propos bistro', 'Gebraad', '365', 'Barbecue & plancha' en 'Hart, lever, niertjes'.
- Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
- Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
- Franse winterkost waar wij in Nederland een voorbeeld aan kunnen nemen - Robuuste eenpansgerechten en stoere vleesbereidingen stillen de honger - Voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonse stijl - Met de bekende 'smakelijke 'fotografie van Stéphanes kookmaatje Marie-Pierre Morel
Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen 'A propos bistro', 'Gebraad', '365', 'Barbecue & plancha' en 'Hart, lever, niertjes'.

92 heerlijk stevige en verwarmende gerechten voor de gure winterdag
- Franse winterkost waar wij in Nederland een voorbeeld aan kunnen nemen
- Robuuste eenpansgerechten en stoere vleesbereidingen stillen de honger
- Voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonse stijl
- Met de bekende 'smakelijke 'fotografie van Stéphanes kookmaatje Marie-Pierre Morel
Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen 'A propos bistro', 'Gebraad', '365', 'Barbecue & plancha' en 'Hart, lever, niertjes'.
Aantal pagina's | 148 |
---|---|
Merk | Kookboek |
Artikelnummer | 9789059565685 |
EAN | 9789059565685 |
Auteur | Stéphane Reynaud |
ISBN | 9789059565685 |
Taal | Nederlands |
Thema | frans |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
Kunnen wij u helpen?
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.
