De zilveren lepel Toscane

geen
Toscane is de geboortegrond van de Italiaanse keuken zoals we die nu kennen. De streek is over de hele wereld beroemd om zijn eenvoudige en heerlijke eten. De Zilveren Lepel Toscane bevat zowel authentieke regionale recepten als lokale tradities, klassieke wijnen en speciaalzaakjes. Het boek bestrijkt het gebied van de bergen van Massa-Carrara in het noorden tot de bosrijke omgeving van Grosseto in het zuiden. Van ravioli uit Siena, konijn uit Aretina tot boerencake met walnoot uit Livorno of Pistoiaanse kastanjetaart.

De overzichtelijke recepten zijn van de makers van de Italiaanse kookbijbel De Zilveren Lepel. Ze nemen je mee op een culinaire reis door de populairste regio van Italië, waarvan het water je in de mond loopt.
€ 35,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Toscane is de geboortegrond van de Italiaanse keuken zoals we die nu kennen. De streek is over de hele wereld beroemd om zijn eenvoudige en heerlijke eten. De Zilveren Lepel Toscane bevat zowel authentieke regionale recepten als lokale tradities, klassieke wijnen en speciaalzaakjes. Het boek bestrijkt het gebied van de bergen van Massa-Carrara in het noorden tot de bosrijke omgeving van Grosseto in het zuiden. Van ravioli uit Siena, konijn uit Aretina tot boerencake met walnoot uit Livorno of Pistoiaanse kastanjetaart.

De overzichtelijke recepten zijn van de makers van de Italiaanse kookbijbel De Zilveren Lepel. Ze nemen je mee op een culinaire reis door de populairste regio van Italië, waarvan het water je in de mond loopt.

Toscane is de geboortegrond van de Italiaanse keuken zoals we die nu kennen. De streek is over de hele wereld beroemd om zijn eenvoudige en heerlijke eten. De Zilveren Lepel Toscane bevat zowel authentieke regionale recepten als lokale tradities, klassieke wijnen en speciaalzaakjes. Het boek bestrijkt het gebied van de bergen van Massa-Carrara in het noorden tot de bosrijke omgeving van Grosseto in het zuiden. Van ravioli uit Siena, konijn uit Aretina tot boerencake met walnoot uit Livorno of Pistoiaanse kastanjetaart.

De overzichtelijke recepten zijn van de makers van de Italiaanse kookbijbel De Zilveren Lepel. Ze nemen je mee op een culinaire reis door de populairste regio van Italië, waarvan het water je in de mond loopt.

Meer informatie
Aantal pagina's271
MerkKookboek
Artikelnummer9789077330258
ISBN9789077330258
TaalNederlands
Themaitaliaans
UitgeverVan Dishoeck
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice