delicious. Het visboek! : van vin tot staart, uit schaal en schelp

In de geliefde serie kookboeken van de redactie van delicious. verschijnt een nieuw, onmisbaar deel: een visboek. Compleet met een visparade van alle soorten, de toptien van redactiefavorieten, seizoensvis en technieken als fileren, stomen, pocheren, roken en grillen.

Naast de ruim honderd recepten voor brunch, lunch, simpele salades en uitgebreide etentjes zijn er ook hoofdstukken over duurzame vangst, verantwoorde vis en Hollandse vangst én bijvangst. Alles staat in dit visboek: van gebakken vis met remoulade tot gegrilde Oosterscheldekreeft, en van de befaamde garnalenkroket tot gestoofde octopus en de lekkerste scheermessen en kokkels.

Van zeer eenvoudig tot voor gevorderden, vis blijft verrukkelijk – zeker als delicious. het brengt.
€ 17,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
In de geliefde serie kookboeken van de redactie van delicious. verschijnt een nieuw, onmisbaar deel: een visboek. Compleet met een visparade van alle soorten, de toptien van redactiefavorieten, seizoensvis en technieken als fileren, stomen, pocheren, roken en grillen.

Naast de ruim honderd recepten voor brunch, lunch, simpele salades en uitgebreide etentjes zijn er ook hoofdstukken over duurzame vangst, verantwoorde vis en Hollandse vangst én bijvangst. Alles staat in dit visboek: van gebakken vis met remoulade tot gegrilde Oosterscheldekreeft, en van de befaamde garnalenkroket tot gestoofde octopus en de lekkerste scheermessen en kokkels.

Van zeer eenvoudig tot voor gevorderden, vis blijft verrukkelijk – zeker als delicious. het brengt.

In de geliefde serie kookboeken van de redactie van delicious. verschijnt een nieuw, onmisbaar deel: een visboek. Compleet met een visparade van alle soorten, de toptien van redactiefavorieten, seizoensvis en technieken als fileren, stomen, pocheren, roken en grillen.

Naast de ruim honderd recepten voor brunch, lunch, simpele salades en uitgebreide etentjes zijn er ook hoofdstukken over duurzame vangst, verantwoorde vis en Hollandse vangst én bijvangst. Alles staat in dit visboek: van gebakken vis met remoulade tot gegrilde Oosterscheldekreeft, en van de befaamde garnalenkroket tot gestoofde octopus en de lekkerste scheermessen en kokkels.

Van zeer eenvoudig tot voor gevorderden, vis blijft verrukkelijk – zeker als delicious. het brengt.

Meer informatie
Aantal pagina's160
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789059567399
EAN9789059567399
AuteurDelicious
ISBN9789059567399
Themavis, schaal- en schelpdieren
UitgeverFontaine
Uitvoeringpaperback
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice