Desserts met allure

Na een maaltijd genieten we graag van een lekker nagerecht. In klassieke restaurants was dat van oudsher vaak een verrukkelijke taart of een prachtige pudding waar iedereen zijn vingers bij aflikte. Tegenwoordig zie je in plaats van deze klassiekers steeds vaker desserts op een bord, waarbij de opmaak zorgvuldig is uitgedacht. De onderdelen van het originele dessert worden hierbij als losse componenten op het bord geschikt. Het resultaat is vaak minder zoet, lichter verteerbaar en sneller klaar! Het levert een nagerecht op dat door zijn vorm, elegantie en smaakpalet gastronomisch aandoet zonder zwaar te zijn, een dessert met allure dat toch makkelijk te maken is.
€ 14,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €50,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Na een maaltijd genieten we graag van een lekker nagerecht. In klassieke restaurants was dat van oudsher vaak een verrukkelijke taart of een prachtige pudding waar iedereen zijn vingers bij aflikte. Tegenwoordig zie je in plaats van deze klassiekers steeds vaker desserts op een bord, waarbij de opmaak zorgvuldig is uitgedacht. De onderdelen van het originele dessert worden hierbij als losse componenten op het bord geschikt. Het resultaat is vaak minder zoet, lichter verteerbaar en sneller klaar! Het levert een nagerecht op dat door zijn vorm, elegantie en smaakpalet gastronomisch aandoet zonder zwaar te zijn, een dessert met allure dat toch makkelijk te maken is.
Na een maaltijd genieten we graag van een lekker nagerecht. In klassieke restaurants was dat van oudsher vaak een verrukkelijke taart of een prachtige pudding waar iedereen zijn vingers bij aflikte. Tegenwoordig zie je in plaats van deze klassiekers steeds vaker desserts op een bord, waarbij de opmaak zorgvuldig is uitgedacht. De onderdelen van het originele dessert worden hierbij als losse componenten op het bord geschikt. Het resultaat is vaak minder zoet, lichter verteerbaar en sneller klaar! Het levert een nagerecht op dat door zijn vorm, elegantie en smaakpalet gastronomisch aandoet zonder zwaar te zijn, een dessert met allure dat toch makkelijk te maken is.
Meer informatie
Aantal pagina's88
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789462501805
EAN9789462501805
AuteurEmilie Guelpa
ISBN9789462501805
TaalNederlands
UitgeverForte Uitgevers
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice