Donna Hay - Seizoenskookboek : de beste recepten uit Donna Hay magazine

'Waar zouden we zijn zonder de wisseling van de seizoenen? De lente stuurt ons eropuit voor een picknick en verse salades, terwijl we in de zomer genieten van vis op de barbecue, sappige bessen en vruchten. In de herfst zijn we toe aan aardse groenten en stevige soepen, en als de winter opduikt is het tijd voor langzaam geroosterd vlees en stoofgerechten.'

Elk seizoen zijn eigen smaken en verse ingrediënten: Donna Hay haalt er met haar gerechten absoluut het beste uit. Het hele jaar genieten van heerlijk eten.

Donna Hay is internationaal bekend om haar kookboeken en tijdschrift. Ze heeft een herkenbare, frisse stijl. Wereldwijd zijn er meer dan 4 miljoen boeken van haar verkocht.
€ 35,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €50,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
'Waar zouden we zijn zonder de wisseling van de seizoenen? De lente stuurt ons eropuit voor een picknick en verse salades, terwijl we in de zomer genieten van vis op de barbecue, sappige bessen en vruchten. In de herfst zijn we toe aan aardse groenten en stevige soepen, en als de winter opduikt is het tijd voor langzaam geroosterd vlees en stoofgerechten.'

Elk seizoen zijn eigen smaken en verse ingrediënten: Donna Hay haalt er met haar gerechten absoluut het beste uit. Het hele jaar genieten van heerlijk eten.

Donna Hay is internationaal bekend om haar kookboeken en tijdschrift. Ze heeft een herkenbare, frisse stijl. Wereldwijd zijn er meer dan 4 miljoen boeken van haar verkocht.

'Waar zouden we zijn zonder de wisseling van de seizoenen? De lente stuurt ons eropuit voor een picknick en verse salades, terwijl we in de zomer genieten van vis op de barbecue, sappige bessen en vruchten. In de herfst zijn we toe aan aardse groenten en stevige soepen, en als de winter opduikt is het tijd voor langzaam geroosterd vlees en stoofgerechten.'

Elk seizoen zijn eigen smaken en verse ingrediënten: Donna Hay haalt er met haar gerechten absoluut het beste uit. Het hele jaar genieten van heerlijk eten.

Donna Hay is internationaal bekend om haar kookboeken en tijdschrift. Ze heeft een herkenbare, frisse stijl. Wereldwijd zijn er meer dan 4 miljoen boeken van haar verkocht.

Meer informatie
Aantal pagina's317
MerkKookboek
Artikelnummer9789000346394
EAN9789000346394
AuteurDonna Hay
ISBN9789000346394
TaalNederlands
Themabekende chefs en restaurants
UitgeverUnieboek Spectrum
Uitvoeringpaperback
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice