DVD en boek El Bulli - cooking in progress & culinaire hommage

geen
Film van Gereon Wetzel | ISBN 9789090262703 | Boek en dvd.

De internationale documentaire over de beste chef ter wereld: Ferran Adrià, verpakt in een exclusief kookboek waarin 10 Nederlandse en Vlaamse sterrenchefs in verhaal, film, foto en recept vertellen over de enorme invloed van zijn keuken.

In de zomer van 2011 sloot het wereldberoemde driesterrenrestaurant El Bulli in het Spaanse Roses voorgoed zijn deuren. De meest revolutionare chef ter wereld, Ferran Adrià, heeft op de huidige generatie chefs enorme invloed. De nieuwe smaken, scheikundige technieken en magische structuren die jaarlijks uit zijn laboratorium borrelen, prikkelen vriend en vijand. De internationale documentaire El Bulli - Cooking in progress geeft voor het eerst een intiem kijkje in het laboratorium en de keuken van de grote meester. Een jaar lang volgen we de avant-garde chef met zijn team van 35 koks bij de ontwikkeling van een nieuw 30-gangenmenu dat uiteindelijk in El Bulli wordt geserveerd. De film is een uniek portret van de Catalaanse duivelskunstenaar die met zijn culinaire creativiteit de wereldwijde gastronomie voorgoed heeft veranderd.
€ 34,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Film van Gereon Wetzel | ISBN 9789090262703 | Boek en dvd.

De internationale documentaire over de beste chef ter wereld: Ferran Adrià, verpakt in een exclusief kookboek waarin 10 Nederlandse en Vlaamse sterrenchefs in verhaal, film, foto en recept vertellen over de enorme invloed van zijn keuken.

In de zomer van 2011 sloot het wereldberoemde driesterrenrestaurant El Bulli in het Spaanse Roses voorgoed zijn deuren. De meest revolutionare chef ter wereld, Ferran Adrià, heeft op de huidige generatie chefs enorme invloed. De nieuwe smaken, scheikundige technieken en magische structuren die jaarlijks uit zijn laboratorium borrelen, prikkelen vriend en vijand. De internationale documentaire El Bulli - Cooking in progress geeft voor het eerst een intiem kijkje in het laboratorium en de keuken van de grote meester. Een jaar lang volgen we de avant-garde chef met zijn team van 35 koks bij de ontwikkeling van een nieuw 30-gangenmenu dat uiteindelijk in El Bulli wordt geserveerd. De film is een uniek portret van de Catalaanse duivelskunstenaar die met zijn culinaire creativiteit de wereldwijde gastronomie voorgoed heeft veranderd.

Film van Gereon Wetzel | ISBN 9789090262703 | Boek en dvd.

De internationale documentaire over de beste chef ter wereld: Ferran Adrià, verpakt in een exclusief kookboek waarin 10 Nederlandse en Vlaamse sterrenchefs in verhaal, film, foto en recept vertellen over de enorme invloed van zijn keuken.

In de zomer van 2011 sloot het wereldberoemde driesterrenrestaurant El Bulli in het Spaanse Roses voorgoed zijn deuren. De meest revolutionare chef ter wereld, Ferran Adrià, heeft op de huidige generatie chefs enorme invloed. De nieuwe smaken, scheikundige technieken en magische structuren die jaarlijks uit zijn laboratorium borrelen, prikkelen vriend en vijand. De internationale documentaire El Bulli - Cooking in progress geeft voor het eerst een intiem kijkje in het laboratorium en de keuken van de grote meester. Een jaar lang volgen we de avant-garde chef met zijn team van 35 koks bij de ontwikkeling van een nieuw 30-gangenmenu dat uiteindelijk in El Bulli wordt geserveerd. De film is een uniek portret van de Catalaanse duivelskunstenaar die met zijn culinaire creativiteit de wereldwijde gastronomie voorgoed heeft veranderd.

Meer informatie
MerkKookboek
Artikelnummer9789090262703
Overige kenmerkeninclusief DVD
ISBN9789090262703
Themabekende chefs en restaurants
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice