Eat Love Pizza

Eat Love Pizza is het verslag van een roadtrip op zoek naar de traditie van pizza en ontelbare varianten. Wij, Valentina Gatti, bezieler van Eat Love Pizza, en journaliste Agnes Goyvaerts, gingen samen op pad. Onze fotografen Kris Vlegels en Rika Vanhove schoten beelden van boeren en bakkers, gepassioneerde producenten, en een vleugje dolce vita. We reisden van de hak van de laars over de vulkaan naar de bakermat van de pizza, Napels. Via Rome, Dikkebus en Amsterdam ging het tot Lolland. We bakten pizza's op de barbecue, in de frietketel, in de houtoven en op de vuursteen, belegden ze met Deense kazen, grijze noordzeegarnalen en tomaten van de Vesuvius. En we geven alle recepten mee, want het kan ook thuis.

€ 25,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Eat Love Pizza is het verslag van een roadtrip op zoek naar de traditie van pizza en ontelbare varianten. Wij, Valentina Gatti, bezieler van Eat Love Pizza, en journaliste Agnes Goyvaerts, gingen samen op pad. Onze fotografen Kris Vlegels en Rika Vanhove schoten beelden van boeren en bakkers, gepassioneerde producenten, en een vleugje dolce vita. We reisden van de hak van de laars over de vulkaan naar de bakermat van de pizza, Napels. Via Rome, Dikkebus en Amsterdam ging het tot Lolland. We bakten pizza's op de barbecue, in de frietketel, in de houtoven en op de vuursteen, belegden ze met Deense kazen, grijze noordzeegarnalen en tomaten van de Vesuvius. En we geven alle recepten mee, want het kan ook thuis.

Eat Love Pizza is het verslag van een roadtrip op zoek naar de traditie van pizza en ontelbare varianten. Wij, Valentina Gatti, bezieler van Eat Love Pizza, en journaliste Agnes Goyvaerts, gingen samen op pad. Onze fotografen Kris Vlegels en Rika Vanhove schoten beelden van boeren en bakkers, gepassioneerde producenten, en een vleugje dolce vita. We reisden van de hak van de laars over de vulkaan naar de bakermat van de pizza, Napels. Via Rome, Dikkebus en Amsterdam ging het tot Lolland. We bakten pizza's op de barbecue, in de frietketel, in de houtoven en op de vuursteen, belegden ze met Deense kazen, grijze noordzeegarnalen en tomaten van de Vesuvius. En we geven alle recepten mee, want het kan ook thuis.

Meer informatie
Aantal pagina's191
MerkKookboek
Artikelnummer9789022332191
EAN9789022332191
AuteurAgnes Goyvaerts, Valentina Gatti
ISBN9789022332191
TaalNederlands
Themaitaliaans
UitgeverManteau
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice