Eclairs

geen
Toveren met soezendeeg

Als je eclairs in de etalage ziet , loopt het water je al in de mond... ze zien er gewoon perfect uit! Een klein gebakje van soezendeeg, een mooi garnituur, misschien een glanzend laagje glazuur en smullen maar! Nu kan je zelf eclairs gaan maken, van de grote klassieke, zoals met koffie en chocolade, tot eclairs met heel andere texturen (mousse, brosse patisserie) en met fijne glazuren (gezouten karamel, gelaagd glazuur) en eclairs met ongelofelijke smaken (met kastanjecrème, met passievruchten). Maar zoals je zult ontdekken, valt er nog veel meer met soezendeeg te doen (taarten, kleine soesjes). Zo maak je alle zoeten dromen waar!
Normale prijs € 8,95 Speciale prijs € 5,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Toveren met soezendeeg

Als je eclairs in de etalage ziet , loopt het water je al in de mond... ze zien er gewoon perfect uit! Een klein gebakje van soezendeeg, een mooi garnituur, misschien een glanzend laagje glazuur en smullen maar! Nu kan je zelf eclairs gaan maken, van de grote klassieke, zoals met koffie en chocolade, tot eclairs met heel andere texturen (mousse, brosse patisserie) en met fijne glazuren (gezouten karamel, gelaagd glazuur) en eclairs met ongelofelijke smaken (met kastanjecrème, met passievruchten). Maar zoals je zult ontdekken, valt er nog veel meer met soezendeeg te doen (taarten, kleine soesjes). Zo maak je alle zoeten dromen waar!

Toveren met soezendeeg

Als je eclairs in de etalage ziet , loopt het water je al in de mond... ze zien er gewoon perfect uit! Een klein gebakje van soezendeeg, een mooi garnituur, misschien een glanzend laagje glazuur en smullen maar! Nu kan je zelf eclairs gaan maken, van de grote klassieke, zoals met koffie en chocolade, tot eclairs met heel andere texturen (mousse, brosse patisserie) en met fijne glazuren (gezouten karamel, gelaagd glazuur) en eclairs met ongelofelijke smaken (met kastanjecrème, met passievruchten). Maar zoals je zult ontdekken, valt er nog veel meer met soezendeeg te doen (taarten, kleine soesjes). Zo maak je alle zoeten dromen waar!

Meer informatie
Aantal pagina's70
MerkGood Cook
Artikelnummer9789461430465
AuteurMarianne Magnier-Moreno
ISBN9789461430465
TaalNederlands
Themabakken
UitgeverGood Cook
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice