Een nieuwe kijk op eten

geen
Ons eetgedrag is aan het veranderen. Een groot deel van ons wil een paar dagen in de week geen vlees eten en gerechten maken die lichter, wat gezonder en wat minder duur zijn.

Anna Jones' eerste kookboek geeft een heel moderne kijk op vegetarisch eten - recepten die gezond, voedzaam, heel lekker en gemakkelijk te maken zijn. Vol recepten waarin het volledige aanbod van vegetarische ingrediënten wordt gebruikt - verschillende granen, zaden en seizoensgroenten - en een alternatieve benadering van koken die niet gebaseerd is op zuivel, zware koolhydraten en gluten : dit is een boek om te koken zoals we nu willen eten.
€ 29,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Ons eetgedrag is aan het veranderen. Een groot deel van ons wil een paar dagen in de week geen vlees eten en gerechten maken die lichter, wat gezonder en wat minder duur zijn.

Anna Jones' eerste kookboek geeft een heel moderne kijk op vegetarisch eten - recepten die gezond, voedzaam, heel lekker en gemakkelijk te maken zijn. Vol recepten waarin het volledige aanbod van vegetarische ingrediënten wordt gebruikt - verschillende granen, zaden en seizoensgroenten - en een alternatieve benadering van koken die niet gebaseerd is op zuivel, zware koolhydraten en gluten : dit is een boek om te koken zoals we nu willen eten.

Ons eetgedrag is aan het veranderen. Een groot deel van ons wil een paar dagen in de week geen vlees eten en gerechten maken die lichter, wat gezonder en wat minder duur zijn.

Anna Jones' eerste kookboek geeft een heel moderne kijk op vegetarisch eten - recepten die gezond, voedzaam, heel lekker en gemakkelijk te maken zijn. Vol recepten waarin het volledige aanbod van vegetarische ingrediënten wordt gebruikt - verschillende granen, zaden en seizoensgroenten - en een alternatieve benadering van koken die niet gebaseerd is op zuivel, zware koolhydraten en gluten : dit is een boek om te koken zoals we nu willen eten.

Meer informatie
Aantal pagina's352
MerkKookboek
Artikelnummer9789059565371
AuteurAnna Jones
ISBN9789059565371
TaalNederlands
Themavegetarisch en veganistisch
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice