Een wereldreis rond de grill en BBQ : de 100 lekkerste hapjes van de bbq

In Een wereldreis op de grill en BBQ laat Ralph de Kok zien dat barbecueën veel meer is dan wat vlees op een rooster leggen. Hij neemt ons mee op een internationale reis langs 100 tussenstops die ons stuk voor stuk leren om niet alleen optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de barbecue, maar ook van vlees, vis, groenten en kruiden.

Ralph de Kok is grillmeester en barbecuespecialist. Hij gebruikt barbecues als kooktoestellen, een soort 'verlengstuk' van de keuken, en past technieken toe die met de bestaande keukenapparatuur niet toe te passen zijn. Daardoor worden veel meer smaken en mogelijkheden gecreëerd.
€ 25,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
In Een wereldreis op de grill en BBQ laat Ralph de Kok zien dat barbecueën veel meer is dan wat vlees op een rooster leggen. Hij neemt ons mee op een internationale reis langs 100 tussenstops die ons stuk voor stuk leren om niet alleen optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de barbecue, maar ook van vlees, vis, groenten en kruiden.

Ralph de Kok is grillmeester en barbecuespecialist. Hij gebruikt barbecues als kooktoestellen, een soort 'verlengstuk' van de keuken, en past technieken toe die met de bestaande keukenapparatuur niet toe te passen zijn. Daardoor worden veel meer smaken en mogelijkheden gecreëerd.

In Een wereldreis op de grill en BBQ laat Ralph de Kok zien dat barbecueën veel meer is dan wat vlees op een rooster leggen. Hij neemt ons mee op een internationale reis langs 100 tussenstops die ons stuk voor stuk leren om niet alleen optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de barbecue, maar ook van vlees, vis, groenten en kruiden.

Ralph de Kok is grillmeester en barbecuespecialist. Hij gebruikt barbecues als kooktoestellen, een soort 'verlengstuk' van de keuken, en past technieken toe die met de bestaande keukenapparatuur niet toe te passen zijn. Daardoor worden veel meer smaken en mogelijkheden gecreëerd.

Meer informatie
Aantal pagina's224
MerkVeltman
Artikelnummer9789048315130
EAN9789048315130
AuteurRalph de Kok
ISBN9789048315130
Themagrill, rook en barbecue
UitgeverVeltman
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice