elBulli 2005-2011

geen
elBulli 2005-2011 is het eerste en enige complete archief van Ferran Adria's creatieve proces gedurende de naar verluid meest innovatieve jaren van het beroemde restaurant. Het restaurant was slechts 6 maanden per jaar open en in de overige maanden vertoefden Ferran en zijn creatieve team in de elBulli workshop in Barcelona, waar zij duizenden uren spendeerden aan het experimenteren, innoveren en samenstellen van volledig nieuwe menu's voor het komende seizoen. De vorderingen van het creatieve team van elBulli hebben restaurants en chefs over de hele wereld beïnvloed en hebben een volledig nieuwe manier van denken over gerechten gestimuleerd.

elBulli 2005-2011 bestaat uit 7 delen, 1 voor ieder seizoen tussen 2005 en 2011. De collectie bevat ieder recept dat gecreëerd is gedurende die periode en legt de methodes, technologieën en het creatieve proces achter ieder gerecht gedetailleerd uit. Elk van de eerste 6 delen bestaat uit een catalogus van foto's in kleur van elk gerecht dat er in dat seizoen ontwikkeld is en gedetailleerde recepten die uitleggen hoe u ieder component ook zelf kunt creëren. Bij de recepten vindt u aantekeningen over technieken, moeilijk te vinden ingrediënten, afwerking en presentatie. De recepten zijn ingedeeld aan de hand van de unieke structuur van gerechten van het elBulli menu: cocktails, snacks, tapas, pre-desserts, desserts en 'morphings'.

Het laatste deel 'Evolutionary Analysis' richt zich op de creatieve ontwikkeling van het restaurant waarbij belangrijke ontdekkingen en nieuwe producten worden gevolgd en waarbij invloeden en creatieve methoden die vooraan stonden gedurende ieder seizoen worden geanalyseerd. Het unieke kleurcoderingssysteem dat het elBulli team heeft ontwikkeld wordt niet alleen uitgelegd, maar ook gebruikt om de lezer te helpen om te navigeren door de andere 6 delen. De hoofdstukken omvatten nieuwe producten, technieken en technologieën van jaar-tot-jaar, waarbij er diep wordt ingegaan op hoe de combinatie van processen een continue drijfveer vormt voor elBulli's gerechten.

In totaal worden er meer dan 750 recepten gepresenteerd, die ieder prachtig geïllustreerd zijn met foto's en uitgelegd zijn in detail door Adrià zelf.
€ 525,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
elBulli 2005-2011 is het eerste en enige complete archief van Ferran Adria's creatieve proces gedurende de naar verluid meest innovatieve jaren van het beroemde restaurant. Het restaurant was slechts 6 maanden per jaar open en in de overige maanden vertoefden Ferran en zijn creatieve team in de elBulli workshop in Barcelona, waar zij duizenden uren spendeerden aan het experimenteren, innoveren en samenstellen van volledig nieuwe menu's voor het komende seizoen. De vorderingen van het creatieve team van elBulli hebben restaurants en chefs over de hele wereld beïnvloed en hebben een volledig nieuwe manier van denken over gerechten gestimuleerd.

elBulli 2005-2011 bestaat uit 7 delen, 1 voor ieder seizoen tussen 2005 en 2011. De collectie bevat ieder recept dat gecreëerd is gedurende die periode en legt de methodes, technologieën en het creatieve proces achter ieder gerecht gedetailleerd uit. Elk van de eerste 6 delen bestaat uit een catalogus van foto's in kleur van elk gerecht dat er in dat seizoen ontwikkeld is en gedetailleerde recepten die uitleggen hoe u ieder component ook zelf kunt creëren. Bij de recepten vindt u aantekeningen over technieken, moeilijk te vinden ingrediënten, afwerking en presentatie. De recepten zijn ingedeeld aan de hand van de unieke structuur van gerechten van het elBulli menu: cocktails, snacks, tapas, pre-desserts, desserts en 'morphings'.

Het laatste deel 'Evolutionary Analysis' richt zich op de creatieve ontwikkeling van het restaurant waarbij belangrijke ontdekkingen en nieuwe producten worden gevolgd en waarbij invloeden en creatieve methoden die vooraan stonden gedurende ieder seizoen worden geanalyseerd. Het unieke kleurcoderingssysteem dat het elBulli team heeft ontwikkeld wordt niet alleen uitgelegd, maar ook gebruikt om de lezer te helpen om te navigeren door de andere 6 delen. De hoofdstukken omvatten nieuwe producten, technieken en technologieën van jaar-tot-jaar, waarbij er diep wordt ingegaan op hoe de combinatie van processen een continue drijfveer vormt voor elBulli's gerechten.

In totaal worden er meer dan 750 recepten gepresenteerd, die ieder prachtig geïllustreerd zijn met foto's en uitgelegd zijn in detail door Adrià zelf.

elBulli 2005-2011 is het eerste en enige complete archief van Ferran Adria's creatieve proces gedurende de naar verluid meest innovatieve jaren van het beroemde restaurant. Het restaurant was slechts 6 maanden per jaar open en in de overige maanden vertoefden Ferran en zijn creatieve team in de elBulli workshop in Barcelona, waar zij duizenden uren spendeerden aan het experimenteren, innoveren en samenstellen van volledig nieuwe menu's voor het komende seizoen. De vorderingen van het creatieve team van elBulli hebben restaurants en chefs over de hele wereld beïnvloed en hebben een volledig nieuwe manier van denken over gerechten gestimuleerd.

elBulli 2005-2011 bestaat uit 7 delen, 1 voor ieder seizoen tussen 2005 en 2011. De collectie bevat ieder recept dat gecreëerd is gedurende die periode en legt de methodes, technologieën en het creatieve proces achter ieder gerecht gedetailleerd uit. Elk van de eerste 6 delen bestaat uit een catalogus van foto's in kleur van elk gerecht dat er in dat seizoen ontwikkeld is en gedetailleerde recepten die uitleggen hoe u ieder component ook zelf kunt creëren. Bij de recepten vindt u aantekeningen over technieken, moeilijk te vinden ingrediënten, afwerking en presentatie. De recepten zijn ingedeeld aan de hand van de unieke structuur van gerechten van het elBulli menu: cocktails, snacks, tapas, pre-desserts, desserts en 'morphings'.

Het laatste deel 'Evolutionary Analysis' richt zich op de creatieve ontwikkeling van het restaurant waarbij belangrijke ontdekkingen en nieuwe producten worden gevolgd en waarbij invloeden en creatieve methoden die vooraan stonden gedurende ieder seizoen worden geanalyseerd. Het unieke kleurcoderingssysteem dat het elBulli team heeft ontwikkeld wordt niet alleen uitgelegd, maar ook gebruikt om de lezer te helpen om te navigeren door de andere 6 delen. De hoofdstukken omvatten nieuwe producten, technieken en technologieën van jaar-tot-jaar, waarbij er diep wordt ingegaan op hoe de combinatie van processen een continue drijfveer vormt voor elBulli's gerechten.

In totaal worden er meer dan 750 recepten gepresenteerd, die ieder prachtig geïllustreerd zijn met foto's en uitgelegd zijn in detail door Adrià zelf.

Meer informatie
Aantal pagina's2.884
MerkKookboek
Artikelnummer9780714865485
Aantal7-delig
AuteurFerran Adrià, Joli Soler en Albert Adrià
ISBN9780714865485
TaalEngels
Themabasis en naslagwerken, bekende chefs en restaurants
UitgeverPhaidon
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice