Extra Vierge : 85 recepten met olijfolie

In haar nieuwe boek deelt Sandra Alvarez haar onvoorwaardelijke liefde voor koken met extra vierge olijfolie, met extra aandacht voor vegetarische gerechten en het minimale gebruik van suiker.

Olijfolie heeft niet alleen een gunstig effect op de gezondheid, het vloeibare goud zorgt in haar verrassende en toegankelijke recepten ook voor een onvergetelijke smaaksensatie. Denk aan gerechten als suikervrije custardtaartjes met truffel, vegan foi gras, zeevruchtenmuffins, vegetarische ceviche en hondenkoekjes! Zelfs in haar desserts en cocktails is olijfolie smaakbepalend.

Sandra's Spaans-Aziatische roots vinden in Extra vierge hun weerslag in originele, wereldse gerechten die in elk geval één ingrediënt gemeen hebben: olijfolie.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 29,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

In haar nieuwe boek deelt Sandra Alvarez haar onvoorwaardelijke liefde voor koken met extra vierge olijfolie, met extra aandacht voor vegetarische gerechten en het minimale gebruik van suiker.

Olijfolie heeft niet alleen een gunstig effect op de gezondheid, het vloeibare goud zorgt in haar verrassende en toegankelijke recepten ook voor een onvergetelijke smaaksensatie. Denk aan gerechten als suikervrije custardtaartjes met truffel, vegan foi gras, zeevruchtenmuffins, vegetarische ceviche en hondenkoekjes! Zelfs in haar desserts en cocktails is olijfolie smaakbepalend.

Sandra's Spaans-Aziatische roots vinden in Extra vierge hun weerslag in originele, wereldse gerechten die in elk geval één ingrediënt gemeen hebben: olijfolie.

In haar nieuwe boek deelt Sandra Alvarez haar onvoorwaardelijke liefde voor koken met extra vierge olijfolie, met extra aandacht voor vegetarische gerechten en het minimale gebruik van suiker.

Olijfolie heeft niet alleen een gunstig effect op de gezondheid, het vloeibare goud zorgt in haar verrassende en toegankelijke recepten ook voor een onvergetelijke smaaksensatie. Denk aan gerechten als suikervrije custardtaartjes met truffel, vegan foi gras, zeevruchtenmuffins, vegetarische ceviche en hondenkoekjes! Zelfs in haar desserts en cocktails is olijfolie smaakbepalend.

Sandra's Spaans-Aziatische roots vinden in Extra vierge hun weerslag in originele, wereldse gerechten die in elk geval één ingrediënt gemeen hebben: olijfolie.

Meer informatie
Aantal pagina's224
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789089898333
EAN9789089898333
AuteurSandra Alvarez
ISBN9789089898333
TaalNederlands
Themamediterraan
UitgeverTerra
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice