Feest : feestelijke driegangenmenu's voor iedereen
Ter ere van de cadeaumaand start Nijgh Cuisine dit najaar een nieuwe reeks, ‘Feest!’. Een jaarlijks terugkerende uitgave. In de eerste editie delen bekende chefs hun ultieme driegangenmenu voor de feestdagen en geven zij antwoord op de vraag welk gerecht er nooit ontbreekt op hun feesten en partijen.
Allerlei soorten menu’s verschijnen er op tafel. Driegangen vega(n), een vlees-, vis- en sushimenu, een Frans en Italiaans menu, gezonde gerechten en een tafel vol fingerfood. En heb je restjes over? Ook daar weten deze chefs raad mee.
Met menu’s van Joris Bijdendijk, Yvette van Boven, Sergio Herman, Onno Kleyn, Jigal Krant, Vanja van der Leeden, Mari Maris, Estée Strooker, Emma de Thouars en Oof Verschuren.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Ter ere van de cadeaumaand start Nijgh Cuisine dit najaar een nieuwe reeks, ‘Feest!’. Een jaarlijks terugkerende uitgave. In de eerste editie delen bekende chefs hun ultieme driegangenmenu voor de feestdagen en geven zij antwoord op de vraag welk gerecht er nooit ontbreekt op hun feesten en partijen.
Allerlei soorten menu’s verschijnen er op tafel. Driegangen vega(n), een vlees-, vis- en sushimenu, een Frans en Italiaans menu, gezonde gerechten en een tafel vol fingerfood. En heb je restjes over? Ook daar weten deze chefs raad mee.
Met menu’s van Joris Bijdendijk, Yvette van Boven, Sergio Herman, Onno Kleyn, Jigal Krant, Vanja van der Leeden, Mari Maris, Estée Strooker, Emma de Thouars en Oof Verschuren.
Ter ere van de cadeaumaand start Nijgh Cuisine dit najaar een nieuwe reeks, ‘Feest!’. Een jaarlijks terugkerende uitgave. In de eerste editie delen bekende chefs hun ultieme driegangenmenu voor de feestdagen en geven zij antwoord op de vraag welk gerecht er nooit ontbreekt op hun feesten en partijen.
Allerlei soorten menu’s verschijnen er op tafel. Driegangen vega(n), een vlees-, vis- en sushimenu, een Frans en Italiaans menu, gezonde gerechten en een tafel vol fingerfood. En heb je restjes over? Ook daar weten deze chefs raad mee.
Met menu’s van Joris Bijdendijk, Yvette van Boven, Sergio Herman, Onno Kleyn, Jigal Krant, Vanja van der Leeden, Mari Maris, Estée Strooker, Emma de Thouars en Oof Verschuren.
Aantal pagina's | 64 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789038811109 |
EAN | 9789038811109 |
ISBN | 9789038811109 |
Taal | Nederlands |
Thema | bekende chefs en restaurants |
Uitgever | Nijgh & van Ditmar |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.