Fermenteren, het meest complete handboek

geen
Fermenteren van Adam Elabd is het complete handboek voor beginners en gevorderden. Hierin deelt hij al zijn kennis over de vele mogelijkheden die fermenteren biedt. Van de theorie en verschillende fermentatietechnieken tot recepten om zelf mee aan de slag te gaan.

Fermenteren biedt stap-voor-stapinstructies met foto's voor meer dan 80 recepten waarmee je je eigen yoghurt, azijn, chutney, zuurdesembrood en ingelegde groente en fruit kunt maken. Inclusief een handig overzicht van alle benodigdheden en hoe je kunt checken of het fermentatieproces goed verloopt of misschien wel tot bederving heeft geleid.
€ 20,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Fermenteren van Adam Elabd is het complete handboek voor beginners en gevorderden. Hierin deelt hij al zijn kennis over de vele mogelijkheden die fermenteren biedt. Van de theorie en verschillende fermentatietechnieken tot recepten om zelf mee aan de slag te gaan.

Fermenteren biedt stap-voor-stapinstructies met foto's voor meer dan 80 recepten waarmee je je eigen yoghurt, azijn, chutney, zuurdesembrood en ingelegde groente en fruit kunt maken. Inclusief een handig overzicht van alle benodigdheden en hoe je kunt checken of het fermentatieproces goed verloopt of misschien wel tot bederving heeft geleid.

Fermenteren van Adam Elabd is het complete handboek voor beginners en gevorderden. Hierin deelt hij al zijn kennis over de vele mogelijkheden die fermenteren biedt. Van de theorie en verschillende fermentatietechnieken tot recepten om zelf mee aan de slag te gaan.

Fermenteren biedt stap-voor-stapinstructies met foto's voor meer dan 80 recepten waarmee je je eigen yoghurt, azijn, chutney, zuurdesembrood en ingelegde groente en fruit kunt maken. Inclusief een handig overzicht van alle benodigdheden en hoe je kunt checken of het fermentatieproces goed verloopt of misschien wel tot bederving heeft geleid.

Meer informatie
Aantal pagina's224
MerkKookboek
Artikelnummer9789021562704
AuteurAdam Elabd
ISBN9789021562704
TaalNederlands
Themakooktechnieken
UitgeverKosmos
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice