First Aid Kitchen

geen
"Hoe breng ik mijn gerecht op smaak? Hoe laat ik mijn kinderen groenten eten? Hoe lang moet ik mijn biefstuk bakken? Hoe snipper ik een ui?" In het programma 'First Aid Kitchen' van 24Kitchen krijgen kijkers antwoord van chef Andy McDonald op hun brandende culinaire vragen.

Veel thuiskoks grijpen naar zakjes en pakjes om te koken, wat de smaak van de gerechten vaan niet ten goede komt. Met dit boek is Andy jouw houvast in de keuken. Het staat boordevol uitleg over hoe je iets moet koken, bakken of braden. Tips hoe je restjes kunt verwerken. Maar ook uitleg over kooktechnieken en hoe je jouw gerechten op smaak kunt brengen. Tussen alle tips zitten ook een paar heerlijke recepten, met suggesties om er een andere draai aan te geven.
€ 19,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
"Hoe breng ik mijn gerecht op smaak? Hoe laat ik mijn kinderen groenten eten? Hoe lang moet ik mijn biefstuk bakken? Hoe snipper ik een ui?" In het programma 'First Aid Kitchen' van 24Kitchen krijgen kijkers antwoord van chef Andy McDonald op hun brandende culinaire vragen.

Veel thuiskoks grijpen naar zakjes en pakjes om te koken, wat de smaak van de gerechten vaan niet ten goede komt. Met dit boek is Andy jouw houvast in de keuken. Het staat boordevol uitleg over hoe je iets moet koken, bakken of braden. Tips hoe je restjes kunt verwerken. Maar ook uitleg over kooktechnieken en hoe je jouw gerechten op smaak kunt brengen. Tussen alle tips zitten ook een paar heerlijke recepten, met suggesties om er een andere draai aan te geven.

"Hoe breng ik mijn gerecht op smaak? Hoe laat ik mijn kinderen groenten eten? Hoe lang moet ik mijn biefstuk bakken? Hoe snipper ik een ui?" In het programma 'First Aid Kitchen' van 24Kitchen krijgen kijkers antwoord van chef Andy McDonald op hun brandende culinaire vragen.

Veel thuiskoks grijpen naar zakjes en pakjes om te koken, wat de smaak van de gerechten vaan niet ten goede komt. Met dit boek is Andy jouw houvast in de keuken. Het staat boordevol uitleg over hoe je iets moet koken, bakken of braden. Tips hoe je restjes kunt verwerken. Maar ook uitleg over kooktechnieken en hoe je jouw gerechten op smaak kunt brengen. Tussen alle tips zitten ook een paar heerlijke recepten, met suggesties om er een andere draai aan te geven.

Meer informatie
Aantal pagina's239
MerkKookboek
Artikelnummer9789045205557
AuteurAndy McDonald
ISBN9789045205557
TaalNederlands
Themabasis en naslagwerken
UitgeverKarakter
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice