Franse kookkunst : recepten, kunst en columns uit de Ardèche

Keukengeheimen uit de Ardèche. Franse kookkunst is een authentiek kookboek van drie talentvolle Nederlandse 'kunstenmakers' uit de Franse Ardèche. De inspiratie voor het boek komt uit het landschap, de bevolking en het citaat 'Creativiteit is de essentie van het leven. Kunst verheft.' van Madame Jeanne Augier, eigenaresse van Hotel Museum Negresco in Nice.

Het is een boek met heerlijke recepten - van aardappelbeignets met gedroogde tomaten, kastanjesoep met moucherons, tot een heerlijke citroentaart - geschreven, geschilderd en gekookt in de Ardèche. Norbert van Hoof serveert zijn gerechten met een creatieve knipoog naar de klassieke Franse gerechten.
€ 20,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Keukengeheimen uit de Ardèche. Franse kookkunst is een authentiek kookboek van drie talentvolle Nederlandse 'kunstenmakers' uit de Franse Ardèche. De inspiratie voor het boek komt uit het landschap, de bevolking en het citaat 'Creativiteit is de essentie van het leven. Kunst verheft.' van Madame Jeanne Augier, eigenaresse van Hotel Museum Negresco in Nice.

Het is een boek met heerlijke recepten - van aardappelbeignets met gedroogde tomaten, kastanjesoep met moucherons, tot een heerlijke citroentaart - geschreven, geschilderd en gekookt in de Ardèche. Norbert van Hoof serveert zijn gerechten met een creatieve knipoog naar de klassieke Franse gerechten.

Keukengeheimen uit de Ardèche. Franse kookkunst is een authentiek kookboek van drie talentvolle Nederlandse 'kunstenmakers' uit de Franse Ardèche. De inspiratie voor het boek komt uit het landschap, de bevolking en het citaat 'Creativiteit is de essentie van het leven. Kunst verheft.' van Madame Jeanne Augier, eigenaresse van Hotel Museum Negresco in Nice.

Het is een boek met heerlijke recepten - van aardappelbeignets met gedroogde tomaten, kastanjesoep met moucherons, tot een heerlijke citroentaart - geschreven, geschilderd en gekookt in de Ardèche. Norbert van Hoof serveert zijn gerechten met een creatieve knipoog naar de klassieke Franse gerechten.

Meer informatie
Aantal pagina's192
MerkKookboek
Artikelnummer9789089896988
EAN9789089896988
AuteurNorbert van Hoof, Willem Weenink
ISBN9789089896988
TaalNederlands
Themafrans
UitgeverTerra
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice