Garage Culinair : ambachtelijke producten om thuis te maken

Weten waar je voedsel vandaan komt, is een vraag waar steeds meer mensen mee bezig zijn. De beste manier om erachter te komen is het zelf te maken: hoe kun je zelf pensen draaien, zuurdesembrood en taart bakken, confituur bereiden, bier brouwen, kaas, chutney of paté maken, pralines vormen...
In dit boek laten zestien gepassioneerde hobbyisten, zonder enige commerciële drijfveer, zien hoe ze dat doen, in hun keuken, tuin of garage. Met hun verhalen willen zij de lezers laten delen in de skills en ervaring, die zij met vallen en opstaan hebben opgebouwd met deskundige steun van specialisten. De zestien culinaire ambachten worden stap-voor-stap gepresenteerd in beeld en woord. Historici vertellen hoe en waar ze zijn ontstaan.

Na het lezen van dit boek heeft u er ongetwijfeld minstens één 'culinaire' hobby bij!
Normale prijs € 45,00 Speciale prijs € 29,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Weten waar je voedsel vandaan komt, is een vraag waar steeds meer mensen mee bezig zijn. De beste manier om erachter te komen is het zelf te maken: hoe kun je zelf pensen draaien, zuurdesembrood en taart bakken, confituur bereiden, bier brouwen, kaas, chutney of paté maken, pralines vormen...
In dit boek laten zestien gepassioneerde hobbyisten, zonder enige commerciële drijfveer, zien hoe ze dat doen, in hun keuken, tuin of garage. Met hun verhalen willen zij de lezers laten delen in de skills en ervaring, die zij met vallen en opstaan hebben opgebouwd met deskundige steun van specialisten. De zestien culinaire ambachten worden stap-voor-stap gepresenteerd in beeld en woord. Historici vertellen hoe en waar ze zijn ontstaan.

Na het lezen van dit boek heeft u er ongetwijfeld minstens één 'culinaire' hobby bij!

Weten waar je voedsel vandaan komt, is een vraag waar steeds meer mensen mee bezig zijn. De beste manier om erachter te komen is het zelf te maken: hoe kun je zelf pensen draaien, zuurdesembrood en taart bakken, confituur bereiden, bier brouwen, kaas, chutney of paté maken, pralines vormen...
In dit boek laten zestien gepassioneerde hobbyisten, zonder enige commerciële drijfveer, zien hoe ze dat doen, in hun keuken, tuin of garage. Met hun verhalen willen zij de lezers laten delen in de skills en ervaring, die zij met vallen en opstaan hebben opgebouwd met deskundige steun van specialisten. De zestien culinaire ambachten worden stap-voor-stap gepresenteerd in beeld en woord. Historici vertellen hoe en waar ze zijn ontstaan.

Na het lezen van dit boek heeft u er ongetwijfeld minstens één 'culinaire' hobby bij!

Meer informatie
Aantal pagina's295
MerkKookboek
Artikelnummer9789490028800
EAN9789490028800
AuteurMarc Declercq
ISBN9789490028800
TaalNederlands
Themabasis en naslagwerken
UitgeverMinestrone
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice