Gegrild en geroosterd

Na een aantal seizoenen in de ban te zijn geweest van hoge vlammen, leren schorten en grote hompen vlees, is het nu tijd voor het lichte grillen en roosteren. Buiten op de barbecue, binnen in de oven of in de grillpan. Met vooral veel groente, vis en kleinere porties vlees. Ook de steengrill en het gourmetstel kunnen uit de kast gehaald worden om aan tafel Japans en Koreaans te grillen.

Inclusief technieken, how-to-tips, marinades, sauzen, rubs en kruiden. Maar ook aandacht voor fruit op de barbecue, smaakmakers als rozen- en lindebloesemwater, toast van oud brood, en chips van diverse soorten groente. Ook tips over hoe je op de barbecue flatbread en pita kunt bakken.

3-5 werkdagen levertijd
Op voorraad
€ 26,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Na een aantal seizoenen in de ban te zijn geweest van hoge vlammen, leren schorten en grote hompen vlees, is het nu tijd voor het lichte grillen en roosteren. Buiten op de barbecue, binnen in de oven of in de grillpan. Met vooral veel groente, vis en kleinere porties vlees. Ook de steengrill en het gourmetstel kunnen uit de kast gehaald worden om aan tafel Japans en Koreaans te grillen.

Inclusief technieken, how-to-tips, marinades, sauzen, rubs en kruiden. Maar ook aandacht voor fruit op de barbecue, smaakmakers als rozen- en lindebloesemwater, toast van oud brood, en chips van diverse soorten groente. Ook tips over hoe je op de barbecue flatbread en pita kunt bakken.

Na een aantal seizoenen in de ban te zijn geweest van hoge vlammen, leren schorten en grote hompen vlees, is het nu tijd voor het lichte grillen en roosteren. Buiten op de barbecue, binnen in de oven of in de grillpan. Met vooral veel groente, vis en kleinere porties vlees. Ook de steengrill en het gourmetstel kunnen uit de kast gehaald worden om aan tafel Japans en Koreaans te grillen.

Inclusief technieken, how-to-tips, marinades, sauzen, rubs en kruiden. Maar ook aandacht voor fruit op de barbecue, smaakmakers als rozen- en lindebloesemwater, toast van oud brood, en chips van diverse soorten groente. Ook tips over hoe je op de barbecue flatbread en pita kunt bakken.

Meer informatie
Aantal pagina's240
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789089897909
EAN9789089897909
ISBN9789089897909
TaalNederlands
UitgeverTerra
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice