Gegrild en geroosterd
Na een aantal seizoenen in de ban te zijn geweest van hoge vlammen, leren schorten en grote hompen vlees, is het nu tijd voor het lichte grillen en roosteren. Buiten op de barbecue, binnen in de oven of in de grillpan. Met vooral veel groente, vis en kleinere porties vlees. Ook de steengrill en het gourmetstel kunnen uit de kast gehaald worden om aan tafel Japans en Koreaans te grillen.
Inclusief technieken, how-to-tips, marinades, sauzen, rubs en kruiden. Maar ook aandacht voor fruit op de barbecue, smaakmakers als rozen- en lindebloesemwater, toast van oud brood, en chips van diverse soorten groente. Ook tips over hoe je op de barbecue flatbread en pita kunt bakken.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Na een aantal seizoenen in de ban te zijn geweest van hoge vlammen, leren schorten en grote hompen vlees, is het nu tijd voor het lichte grillen en roosteren. Buiten op de barbecue, binnen in de oven of in de grillpan. Met vooral veel groente, vis en kleinere porties vlees. Ook de steengrill en het gourmetstel kunnen uit de kast gehaald worden om aan tafel Japans en Koreaans te grillen.
Inclusief technieken, how-to-tips, marinades, sauzen, rubs en kruiden. Maar ook aandacht voor fruit op de barbecue, smaakmakers als rozen- en lindebloesemwater, toast van oud brood, en chips van diverse soorten groente. Ook tips over hoe je op de barbecue flatbread en pita kunt bakken.
Na een aantal seizoenen in de ban te zijn geweest van hoge vlammen, leren schorten en grote hompen vlees, is het nu tijd voor het lichte grillen en roosteren. Buiten op de barbecue, binnen in de oven of in de grillpan. Met vooral veel groente, vis en kleinere porties vlees. Ook de steengrill en het gourmetstel kunnen uit de kast gehaald worden om aan tafel Japans en Koreaans te grillen.
Inclusief technieken, how-to-tips, marinades, sauzen, rubs en kruiden. Maar ook aandacht voor fruit op de barbecue, smaakmakers als rozen- en lindebloesemwater, toast van oud brood, en chips van diverse soorten groente. Ook tips over hoe je op de barbecue flatbread en pita kunt bakken.
Aantal pagina's | 240 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789089897909 |
EAN | 9789089897909 |
ISBN | 9789089897909 |
Taal | Nederlands |
Uitgever | Terra |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.