Giuseppe Giusti Quarto Centenario balsamico-azijn 15 jaar 100 ml in champagnefles

De Quarto Centenario balsamico azijn van Giuseppe Giusti wordt geleverd in een champagnefles van 100 ml. Deze aceto balsamico heeft 15 jaar gerijpt en is daarbij gelagerd op antieke, houten vaten, sommige daterend uit de negentiende eeuw. Door de methodiek van overhevelen is de Quarto Centenario gemengd met oudere balsamico azijn. Elk jaar wordt een beperkte hoeveelheid gebotteld. Gebruik deze balsamico azijn koud of warm om de smaak van het gerecht te verdiepen en versterken.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 29,95
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

De Quarto Centenario balsamico azijn van Giuseppe Giusti wordt geleverd in een champagnefles van 100 ml. Deze aceto balsamico heeft 15 jaar gerijpt en is daarbij gelagerd op antieke, houten vaten, sommige daterend uit de negentiende eeuw. Door de methodiek van overhevelen is de Quarto Centenario gemengd met oudere balsamico azijn. Elk jaar wordt een beperkte hoeveelheid gebotteld. Gebruik deze balsamico azijn koud of warm om de smaak van het gerecht te verdiepen en versterken.

De Quarto Centenario balsamico azijn van Giuseppe Giusti wordt geleverd in een champagnefles van 100 ml. Deze aceto balsamico heeft 15 jaar gerijpt en is daarbij gelagerd op antieke, houten vaten, sommige daterend uit de negentiende eeuw. Door de methodiek van overhevelen is de Quarto Centenario gemengd met oudere balsamico azijn. Elk jaar wordt een beperkte hoeveelheid gebotteld. Gebruik deze balsamico azijn koud of warm om de smaak van het gerecht te verdiepen en versterken.

Giuseppe Giusti

In 1605 wordt voor het eerst melding gemaakt van Giuseppe en Francesco Maria Giusti als worstenmakers en varkensslagers. Naast dit vak heeft de familie door de jaren ook aceto balsamico geproduceerd. In de negentiende eeuw kreeg het familiebedrijf erkenning voor de 90 jaar oude aceto balsamico. Sindsdien geldt Giuseppe Giusti als de meest prestigieuze acetaio (balsamico-azijnmakerij). Voor balsamico-azijn geldt dat hoe ouder de azijn, hoe stroperiger deze geworden is en hoe dieper de smaak. Combineer met harde kaas, ganzenlever en zelfs aardbeien. 

Meer informatie
MerkGiuseppe Giusti
Artikelnummer490.001-A
EAN8006911004054
Inhoud100 ml
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice