Gwenn's Bakery : de moderne Franse bakker
Finalist van Heel Holland Bakt, Gwenn Danis, heeft de Franse patisserie letterlijk met de paplepel binnengekregen. Hij is opgegroeid in Frankrijk en woont nu in Amsterdam met zijn Franse vrouw en dochter. Toen hij na de Hogere Hotelschool weer naar Frankrijk verhuisde, kwam hij dagelijks in contact met de verfijnde Franse pâtisseries. Hij raakte direct gefascineerd door deze mooie strakke taarten en gebakjes en door de manier waarop de grote pâtissiers daar het banketbakken weten te moderniseren en trendy weten te maken.
In Gwenn's Bakery passeren alle Franse klassiekers de revue. Soms op traditionele wijze, maar veel vaker geeft Danis een moderne frisse twist aan eclairs, friandises, tartelettes en nog veel meer lekkers. Want als Robèrt en Janny het altijd over één ding eens waren, dan was het wel de heerlijke smaakcombinaties die Gwenn hen voorschotelde. Naast vele basisrecepten geeft hij per recept tips en trucs. Waar moet je op letten?
En hoe bereik je dat échte Franse resultaat met een moderne, frisse twist?
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Finalist van Heel Holland Bakt, Gwenn Danis, heeft de Franse patisserie letterlijk met de paplepel binnengekregen. Hij is opgegroeid in Frankrijk en woont nu in Amsterdam met zijn Franse vrouw en dochter. Toen hij na de Hogere Hotelschool weer naar Frankrijk verhuisde, kwam hij dagelijks in contact met de verfijnde Franse pâtisseries. Hij raakte direct gefascineerd door deze mooie strakke taarten en gebakjes en door de manier waarop de grote pâtissiers daar het banketbakken weten te moderniseren en trendy weten te maken.
In Gwenn's Bakery passeren alle Franse klassiekers de revue. Soms op traditionele wijze, maar veel vaker geeft Danis een moderne frisse twist aan eclairs, friandises, tartelettes en nog veel meer lekkers. Want als Robèrt en Janny het altijd over één ding eens waren, dan was het wel de heerlijke smaakcombinaties die Gwenn hen voorschotelde. Naast vele basisrecepten geeft hij per recept tips en trucs. Waar moet je op letten?
En hoe bereik je dat échte Franse resultaat met een moderne, frisse twist?
Finalist van Heel Holland Bakt, Gwenn Danis, heeft de Franse patisserie letterlijk met de paplepel binnengekregen. Hij is opgegroeid in Frankrijk en woont nu in Amsterdam met zijn Franse vrouw en dochter. Toen hij na de Hogere Hotelschool weer naar Frankrijk verhuisde, kwam hij dagelijks in contact met de verfijnde Franse pâtisseries. Hij raakte direct gefascineerd door deze mooie strakke taarten en gebakjes en door de manier waarop de grote pâtissiers daar het banketbakken weten te moderniseren en trendy weten te maken.
In Gwenn's Bakery passeren alle Franse klassiekers de revue. Soms op traditionele wijze, maar veel vaker geeft Danis een moderne frisse twist aan eclairs, friandises, tartelettes en nog veel meer lekkers. Want als Robèrt en Janny het altijd over één ding eens waren, dan was het wel de heerlijke smaakcombinaties die Gwenn hen voorschotelde. Naast vele basisrecepten geeft hij per recept tips en trucs. Waar moet je op letten?
En hoe bereik je dat échte Franse resultaat met een moderne, frisse twist?
Aantal pagina's | 240 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789059568860 |
EAN | 9789059568860 |
ISBN | 9789059568860 |
Taal | Nederlands |
Uitgever | Fontaine |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.