Hart Lever Niertjes - en de rest

78 recepten met orgaanvlees

De familie van het orgaanvlees is heel groot en omvat een keur aan uiteenlopende producten en texturen. Pootjes zijn natuurlijk iets heel anders dan wangen, en zo is er voor ieder wat wils, ook financieel gezien: Kalfszwezerik is bijvoorbeeld peperduur, maar ballen en pens zijn heel goedkoop. Al deze minder courante delen worden niet zo vaak klaargemaakt. Misschien komt dat door gebrek aan culinaire kennis, of door angst, maar vergeet uw vooroordelen! Haal eens een ongewoon stukje vlees bij uw slager en ga aan de slag.
Normale prijs € 27,95 Speciale prijs € 9,90
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
78 recepten met orgaanvlees

De familie van het orgaanvlees is heel groot en omvat een keur aan uiteenlopende producten en texturen. Pootjes zijn natuurlijk iets heel anders dan wangen, en zo is er voor ieder wat wils, ook financieel gezien: Kalfszwezerik is bijvoorbeeld peperduur, maar ballen en pens zijn heel goedkoop. Al deze minder courante delen worden niet zo vaak klaargemaakt. Misschien komt dat door gebrek aan culinaire kennis, of door angst, maar vergeet uw vooroordelen! Haal eens een ongewoon stukje vlees bij uw slager en ga aan de slag.

78 recepten met orgaanvlees

De familie van het orgaanvlees is heel groot en omvat een keur aan uiteenlopende producten en texturen. Pootjes zijn natuurlijk iets heel anders dan wangen, en zo is er voor ieder wat wils, ook financieel gezien: Kalfszwezerik is bijvoorbeeld peperduur, maar ballen en pens zijn heel goedkoop. Al deze minder courante delen worden niet zo vaak klaargemaakt. Misschien komt dat door gebrek aan culinaire kennis, of door angst, maar vergeet uw vooroordelen! Haal eens een ongewoon stukje vlees bij uw slager en ga aan de slag.

Meer informatie
Aantal pagina's191
MerkKookboek
Artikelnummer9789059564855
EAN9789059564855
AuteurStéphane Reynaud
ISBN9789059564855
TaalNederlands
Themavlees, wild en gevogelte
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice