Hart Lever Niertjes - en de rest

geen
78 recepten met orgaanvlees

De familie van het orgaanvlees is heel groot en omvat een keur aan uiteenlopende producten en texturen. Pootjes zijn natuurlijk iets heel anders dan wangen, en zo is er voor ieder wat wils, ook financieel gezien: Kalfszwezerik is bijvoorbeeld peperduur, maar ballen en pens zijn heel goedkoop. Al deze minder courante delen worden niet zo vaak klaargemaakt. Misschien komt dat door gebrek aan culinaire kennis, of door angst, maar vergeet uw vooroordelen! Haal eens een ongewoon stukje vlees bij uw slager en ga aan de slag.
€ 27,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
78 recepten met orgaanvlees

De familie van het orgaanvlees is heel groot en omvat een keur aan uiteenlopende producten en texturen. Pootjes zijn natuurlijk iets heel anders dan wangen, en zo is er voor ieder wat wils, ook financieel gezien: Kalfszwezerik is bijvoorbeeld peperduur, maar ballen en pens zijn heel goedkoop. Al deze minder courante delen worden niet zo vaak klaargemaakt. Misschien komt dat door gebrek aan culinaire kennis, of door angst, maar vergeet uw vooroordelen! Haal eens een ongewoon stukje vlees bij uw slager en ga aan de slag.

78 recepten met orgaanvlees

De familie van het orgaanvlees is heel groot en omvat een keur aan uiteenlopende producten en texturen. Pootjes zijn natuurlijk iets heel anders dan wangen, en zo is er voor ieder wat wils, ook financieel gezien: Kalfszwezerik is bijvoorbeeld peperduur, maar ballen en pens zijn heel goedkoop. Al deze minder courante delen worden niet zo vaak klaargemaakt. Misschien komt dat door gebrek aan culinaire kennis, of door angst, maar vergeet uw vooroordelen! Haal eens een ongewoon stukje vlees bij uw slager en ga aan de slag.

Meer informatie
Aantal pagina's 191
Merk Kookboek
Artikelnummer 9789059564855
Auteur Stéphane Reynaud
ISBN 9789059564855
Taal Nederlands
Thema vlees, wild en gevogelte
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Uitvoering hardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice