Heilig Boontje
In Heilig Boontje staat de peulvrucht (bonen, erwten, linzen & co) centraal. We eten gemiddeld twee dagen per maand peulvruchten en dat komt neer op nog geen blik kikkererwten. En dat terwijl wetenschappers en voedingscentra lyrisch zijn over dit plantwondertje: de peulvrucht is niet alleen duurzaam en betaalbaar maar vooral ook erg lekker, veelzijdig én gezond.
Joeri Veul laat zien hoe je door kooktechnieken, het spelen met texturen en verrassende smaakcombinaties, eindeloos kan variëren met peulvruchten (zonder toevoeging van vleesvervangers). Van gerechten die in een peulenschil op tafel staan zoals eenpansrigatoni met harissa-bonensaus tot en met chique 'bonen in het veld met zoetzure ui-bloemen' en bakgerechten zoals linzenbrood met mangochutney.
Van 'klaar binnen 30 minuten' tot en met hands-on gerechten en weekenddiners: geniet van bloemkoolsoep met spicy rokerige bonen of serveer couscous met kikkererwten en gepofte druiven. Ontdek verrassende smaakcombinaties zoals geroosterde groenten met koffie-tahinspread of kapucijners met geschroeide oesterzwammen & citroendressing.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
In Heilig Boontje staat de peulvrucht (bonen, erwten, linzen & co) centraal. We eten gemiddeld twee dagen per maand peulvruchten en dat komt neer op nog geen blik kikkererwten. En dat terwijl wetenschappers en voedingscentra lyrisch zijn over dit plantwondertje: de peulvrucht is niet alleen duurzaam en betaalbaar maar vooral ook erg lekker, veelzijdig én gezond.
Joeri Veul laat zien hoe je door kooktechnieken, het spelen met texturen en verrassende smaakcombinaties, eindeloos kan variëren met peulvruchten (zonder toevoeging van vleesvervangers). Van gerechten die in een peulenschil op tafel staan zoals eenpansrigatoni met harissa-bonensaus tot en met chique 'bonen in het veld met zoetzure ui-bloemen' en bakgerechten zoals linzenbrood met mangochutney.
Van 'klaar binnen 30 minuten' tot en met hands-on gerechten en weekenddiners: geniet van bloemkoolsoep met spicy rokerige bonen of serveer couscous met kikkererwten en gepofte druiven. Ontdek verrassende smaakcombinaties zoals geroosterde groenten met koffie-tahinspread of kapucijners met geschroeide oesterzwammen & citroendressing.
In Heilig Boontje staat de peulvrucht (bonen, erwten, linzen & co) centraal. We eten gemiddeld twee dagen per maand peulvruchten en dat komt neer op nog geen blik kikkererwten. En dat terwijl wetenschappers en voedingscentra lyrisch zijn over dit plantwondertje: de peulvrucht is niet alleen duurzaam en betaalbaar maar vooral ook erg lekker, veelzijdig én gezond.
Joeri Veul laat zien hoe je door kooktechnieken, het spelen met texturen en verrassende smaakcombinaties, eindeloos kan variëren met peulvruchten (zonder toevoeging van vleesvervangers). Van gerechten die in een peulenschil op tafel staan zoals eenpansrigatoni met harissa-bonensaus tot en met chique 'bonen in het veld met zoetzure ui-bloemen' en bakgerechten zoals linzenbrood met mangochutney.
Van 'klaar binnen 30 minuten' tot en met hands-on gerechten en weekenddiners: geniet van bloemkoolsoep met spicy rokerige bonen of serveer couscous met kikkererwten en gepofte druiven. Ontdek verrassende smaakcombinaties zoals geroosterde groenten met koffie-tahinspread of kapucijners met geschroeide oesterzwammen & citroendressing.
Aantal pagina's | 160 |
---|---|
Merk | Good Cook |
Artikelnummer | 9789461433268 |
EAN | 9789461433268 |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.