Hemels koken met drie topingrediënten

Nicole Pisani, voormalig chef-kok van 'NOPI', laat met 'Hemels koken' zien hoe je een echt goede en creatieve thuiskok wordt. Haar originele recepturen zijn uitnodigend en smaakvol: van basisrecepten als het maken van krachtige bouillons tot en met kook technieken als pekelen, inleggen en fermenteren. Van elegante hoofdgerechten tot en met supersalades, lekkere lunchgerechten, feestmaaltijden en troostrijke desserts.

Begin bij het trekken van een echt goede bouillon, leer dat boter alles samenbrengt en durf meer met zout. De kennis die Nicole Pisani in 'Hemels koken' doorgeeft, leert je om je eigen recepten te creëren. Maak de lekkerste gerechten: zeeduivelstaart met vijfkruidenboter, cupcakebrownies met bruine boter of
dichtgeschroeide ossenstaart, gegaard in bouillon. Nicole Pisani geeft je 100 hemelse recepten die nooit vervelen.

De op Malta geboren Nicole Pisani was jarenlang chef-kok van Yotam Ottolenghi’s restaurant 'NOPI' en Anna Hansen’s 'The Modern Pantry' en is een van de meest dynamische chef-koks van haar generatie. Eerder verscheen haar eerste kookboek 'Hemelse soepen'.


*Dit boek is eerder verschenen met de titel 'Boter, botten, zout' en is een heruitgave.


Direct leverbaar
Op voorraad
€ 25,95
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Nicole Pisani, voormalig chef-kok van 'NOPI', laat met 'Hemels koken' zien hoe je een echt goede en creatieve thuiskok wordt. Haar originele recepturen zijn uitnodigend en smaakvol: van basisrecepten als het maken van krachtige bouillons tot en met kook technieken als pekelen, inleggen en fermenteren. Van elegante hoofdgerechten tot en met supersalades, lekkere lunchgerechten, feestmaaltijden en troostrijke desserts.

Begin bij het trekken van een echt goede bouillon, leer dat boter alles samenbrengt en durf meer met zout. De kennis die Nicole Pisani in 'Hemels koken' doorgeeft, leert je om je eigen recepten te creëren. Maak de lekkerste gerechten: zeeduivelstaart met vijfkruidenboter, cupcakebrownies met bruine boter of
dichtgeschroeide ossenstaart, gegaard in bouillon. Nicole Pisani geeft je 100 hemelse recepten die nooit vervelen.

De op Malta geboren Nicole Pisani was jarenlang chef-kok van Yotam Ottolenghi’s restaurant 'NOPI' en Anna Hansen’s 'The Modern Pantry' en is een van de meest dynamische chef-koks van haar generatie. Eerder verscheen haar eerste kookboek 'Hemelse soepen'.


*Dit boek is eerder verschenen met de titel 'Boter, botten, zout' en is een heruitgave.


Nicole Pisani, voormalig chef-kok van 'NOPI', laat met 'Hemels koken' zien hoe je een echt goede en creatieve thuiskok wordt. Haar originele recepturen zijn uitnodigend en smaakvol: van basisrecepten als het maken van krachtige bouillons tot en met kook technieken als pekelen, inleggen en fermenteren. Van elegante hoofdgerechten tot en met supersalades, lekkere lunchgerechten, feestmaaltijden en troostrijke desserts.

Begin bij het trekken van een echt goede bouillon, leer dat boter alles samenbrengt en durf meer met zout. De kennis die Nicole Pisani in 'Hemels koken' doorgeeft, leert je om je eigen recepten te creëren. Maak de lekkerste gerechten: zeeduivelstaart met vijfkruidenboter, cupcakebrownies met bruine boter of
dichtgeschroeide ossenstaart, gegaard in bouillon. Nicole Pisani geeft je 100 hemelse recepten die nooit vervelen.

De op Malta geboren Nicole Pisani was jarenlang chef-kok van Yotam Ottolenghi’s restaurant 'NOPI' en Anna Hansen’s 'The Modern Pantry' en is een van de meest dynamische chef-koks van haar generatie. Eerder verscheen haar eerste kookboek 'Hemelse soepen'.


*Dit boek is eerder verschenen met de titel 'Boter, botten, zout' en is een heruitgave.

Meer informatie
Aantal pagina's224
MerkGood Cook
Artikelnummer978-94-6143-231-5
EAN9789461432315
AuteurNicole Pisani
ISBN9789461432315
TaalNederlands
Themabekende chefs en restaurants
UitgeverGood Cook
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice