Herbas : kruiden, recht uit de natuur op je bord

David Van Steenkiste kweekt een zestigtal verschillende en vaak onbekende kruiden en eetbare bloemen, maar hij trekt ook nog regelmatig de vrije natuur in om ze zelf te plukken. Heel wat Belgische en Nederlandse chefs zijn bij hem kind aan huis, want kruiden en bloemen worden steeds populairder op het bord en in cocktails.

In Herbas verwerkt David de kruiden op zijn originele manier in hartige en zoete gerechten, en zelfs pralines krijgen van hem een vleugje kruiden mee.

Chefs Hendrik Dierendonck, Sofie Dumont, Nick Coppens, Ran Van Ongevalle, Bert Castermans en Ruige Vermeire leverden met plezier een gastrecept.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 25,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

David Van Steenkiste kweekt een zestigtal verschillende en vaak onbekende kruiden en eetbare bloemen, maar hij trekt ook nog regelmatig de vrije natuur in om ze zelf te plukken. Heel wat Belgische en Nederlandse chefs zijn bij hem kind aan huis, want kruiden en bloemen worden steeds populairder op het bord en in cocktails.

In Herbas verwerkt David de kruiden op zijn originele manier in hartige en zoete gerechten, en zelfs pralines krijgen van hem een vleugje kruiden mee.

Chefs Hendrik Dierendonck, Sofie Dumont, Nick Coppens, Ran Van Ongevalle, Bert Castermans en Ruige Vermeire leverden met plezier een gastrecept.

David Van Steenkiste kweekt een zestigtal verschillende en vaak onbekende kruiden en eetbare bloemen, maar hij trekt ook nog regelmatig de vrije natuur in om ze zelf te plukken. Heel wat Belgische en Nederlandse chefs zijn bij hem kind aan huis, want kruiden en bloemen worden steeds populairder op het bord en in cocktails.

In Herbas verwerkt David de kruiden op zijn originele manier in hartige en zoete gerechten, en zelfs pralines krijgen van hem een vleugje kruiden mee.

Chefs Hendrik Dierendonck, Sofie Dumont, Nick Coppens, Ran Van Ongevalle, Bert Castermans en Ruige Vermeire leverden met plezier een gastrecept.

Meer informatie
Aantal pagina's168
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789401468879
EAN9789401468879
ISBN9789401468879
TaalNederlands
Themafruit en salade, groenten
UitgeverLannoo
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice