Herbas : kruiden, recht uit de natuur op je bord
David Van Steenkiste kweekt een zestigtal verschillende en vaak onbekende kruiden en eetbare bloemen, maar hij trekt ook nog regelmatig de vrije natuur in om ze zelf te plukken. Heel wat Belgische en Nederlandse chefs zijn bij hem kind aan huis, want kruiden en bloemen worden steeds populairder op het bord en in cocktails.
In Herbas verwerkt David de kruiden op zijn originele manier in hartige en zoete gerechten, en zelfs pralines krijgen van hem een vleugje kruiden mee.
Chefs Hendrik Dierendonck, Sofie Dumont, Nick Coppens, Ran Van Ongevalle, Bert Castermans en Ruige Vermeire leverden met plezier een gastrecept.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
David Van Steenkiste kweekt een zestigtal verschillende en vaak onbekende kruiden en eetbare bloemen, maar hij trekt ook nog regelmatig de vrije natuur in om ze zelf te plukken. Heel wat Belgische en Nederlandse chefs zijn bij hem kind aan huis, want kruiden en bloemen worden steeds populairder op het bord en in cocktails.
In Herbas verwerkt David de kruiden op zijn originele manier in hartige en zoete gerechten, en zelfs pralines krijgen van hem een vleugje kruiden mee.
Chefs Hendrik Dierendonck, Sofie Dumont, Nick Coppens, Ran Van Ongevalle, Bert Castermans en Ruige Vermeire leverden met plezier een gastrecept.
David Van Steenkiste kweekt een zestigtal verschillende en vaak onbekende kruiden en eetbare bloemen, maar hij trekt ook nog regelmatig de vrije natuur in om ze zelf te plukken. Heel wat Belgische en Nederlandse chefs zijn bij hem kind aan huis, want kruiden en bloemen worden steeds populairder op het bord en in cocktails.
In Herbas verwerkt David de kruiden op zijn originele manier in hartige en zoete gerechten, en zelfs pralines krijgen van hem een vleugje kruiden mee.
Chefs Hendrik Dierendonck, Sofie Dumont, Nick Coppens, Ran Van Ongevalle, Bert Castermans en Ruige Vermeire leverden met plezier een gastrecept.
Aantal pagina's | 168 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789401468879 |
EAN | 9789401468879 |
ISBN | 9789401468879 |
Taal | Nederlands |
Thema | fruit en salade, groenten |
Uitgever | Lannoo |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.