Het borstkankerkookboek

In 'Het borstkankerkookboek' verwerkt de Londense borstkankerspecialist Mo Keshtgar de laatste wetenschappelijke studies over borstkanker en voeding. Hij geeft advies over welke voeding je het best mijdt, met mate eet of net méér, en biedt je simpele suggesties om deze veranderingen toe te passen in je dagelijks leven. De verleidelijke verzameling van meer dan 100 recepten omvat ontbijt, soepen, salades, vis en schaaldieren, gevogelte en vlees, vegetarische gerechten, lekkernijen en drankjes. Bovendien is elk gerecht afgestemd op de mogelijke bijwerkingen tijdens of na de behandeling.

Professor Mo Keshtgar is oncologisch chirurg aan het Royal Free Hospital en University College in Londen. Hij specialiseerde zich in borstkanker en verwierf autoriteit met zijn baanbrekende behandelingen en zijn studies naar de oorzaken van de ziekte. Hij schreef dit boek met een team van deskundigen.

€ 19,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

In 'Het borstkankerkookboek' verwerkt de Londense borstkankerspecialist Mo Keshtgar de laatste wetenschappelijke studies over borstkanker en voeding. Hij geeft advies over welke voeding je het best mijdt, met mate eet of net méér, en biedt je simpele suggesties om deze veranderingen toe te passen in je dagelijks leven. De verleidelijke verzameling van meer dan 100 recepten omvat ontbijt, soepen, salades, vis en schaaldieren, gevogelte en vlees, vegetarische gerechten, lekkernijen en drankjes. Bovendien is elk gerecht afgestemd op de mogelijke bijwerkingen tijdens of na de behandeling.

Professor Mo Keshtgar is oncologisch chirurg aan het Royal Free Hospital en University College in Londen. Hij specialiseerde zich in borstkanker en verwierf autoriteit met zijn baanbrekende behandelingen en zijn studies naar de oorzaken van de ziekte. Hij schreef dit boek met een team van deskundigen.

In 'Het borstkankerkookboek' verwerkt de Londense borstkankerspecialist Mo Keshtgar de laatste wetenschappelijke studies over borstkanker en voeding. Hij geeft advies over welke voeding je het best mijdt, met mate eet of net méér, en biedt je simpele suggesties om deze veranderingen toe te passen in je dagelijks leven. De verleidelijke verzameling van meer dan 100 recepten omvat ontbijt, soepen, salades, vis en schaaldieren, gevogelte en vlees, vegetarische gerechten, lekkernijen en drankjes. Bovendien is elk gerecht afgestemd op de mogelijke bijwerkingen tijdens of na de behandeling.

Professor Mo Keshtgar is oncologisch chirurg aan het Royal Free Hospital en University College in Londen. Hij specialiseerde zich in borstkanker en verwierf autoriteit met zijn baanbrekende behandelingen en zijn studies naar de oorzaken van de ziekte. Hij schreef dit boek met een team van deskundigen.

Meer informatie
Aantal pagina's176
MerkKookboek
Artikelnummer9789022332689
EAN9789022332689
AuteurMo Keshtgar
ISBN9789022332689
TaalNederlands
Themagezondheid en dieet
UitgeverStandaard Uitgeverij
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice