Het ExpresZO boek

Waardering:
100% of 100
Koffie zetten op allerlei manieren. Iedereen heeft zijn of haar favoriete manier van een lekkere kop koffie maken. Maar wie weet hoe je koffe en alle koffiezetapparaten kunt gebruiken om ermee te koken? Het ExpresZO boek presenteert een schat aan verrassende en makkelijk te maken recepten op basis van koffie, zoals:

  • Cocktails die je warm of koud kunt opdienen
  • Hartige gerechten waar iedereen verrukt van zal zijn
  • Ongelofelijke desserts en allerlei heerlijke hapjes
Een boek dat je alle facetten laat ontdekken van een prachtig en subtiel product. Jean-Charles Karmann is chefkok bij Saint-Laurent Gastronome in Parijs. Hij is lid van de Internationale des Toques Blanches en heeft meerdere succesvolle kookboeken geschreven.

productbanner 4 kookboeken voor 10 euro

Normale prijs € 9,95 Speciale prijs € 3,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Koffie zetten op allerlei manieren. Iedereen heeft zijn of haar favoriete manier van een lekkere kop koffie maken. Maar wie weet hoe je koffe en alle koffiezetapparaten kunt gebruiken om ermee te koken? Het ExpresZO boek presenteert een schat aan verrassende en makkelijk te maken recepten op basis van koffie, zoals:

  • Cocktails die je warm of koud kunt opdienen
  • Hartige gerechten waar iedereen verrukt van zal zijn
  • Ongelofelijke desserts en allerlei heerlijke hapjes
Een boek dat je alle facetten laat ontdekken van een prachtig en subtiel product. Jean-Charles Karmann is chefkok bij Saint-Laurent Gastronome in Parijs. Hij is lid van de Internationale des Toques Blanches en heeft meerdere succesvolle kookboeken geschreven.

Koffie zetten op allerlei manieren. Iedereen heeft zijn of haar favoriete manier van een lekkere kop koffie maken. Maar wie weet hoe je koffe en alle koffiezetapparaten kunt gebruiken om ermee te koken? Het ExpresZO boek presenteert een schat aan verrassende en makkelijk te maken recepten op basis van koffie, zoals:

  • Cocktails die je warm of koud kunt opdienen
  • Hartige gerechten waar iedereen verrukt van zal zijn
  • Ongelofelijke desserts en allerlei heerlijke hapjes
Een boek dat je alle facetten laat ontdekken van een prachtig en subtiel product. Jean-Charles Karmann is chefkok bij Saint-Laurent Gastronome in Parijs. Hij is lid van de Internationale des Toques Blanches en heeft meerdere succesvolle kookboeken geschreven.

Meer informatie
Aantal pagina's72
MerkOldenhof
Artikelnummer9789073191679
EAN9789073191679
AuteurJean-Charles Karmann
ISBN9789073191679
TaalNederlands
Themakoffie en thee
UitgeverGood Cook
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice