De smaken van Ibiza

Het eten op Ibiza staat aan de vooravond van een revolutie. Recentelijk zijn de traditionele ingrediënten uit de landbouw en visserij er aangevuld met een overvloed aan heerlijke, ambachtelijke producten en in de winkels en op de markten wordt het aanbod van lekker eten verder uitgebreid. Nieuwe koks op Ibiza baseren hun menu's steeds vaker op de groeicyclus op het eiland en gebruiken seizoensgebonden, duurzame ingrediënten, en ook gevestigde koks passen zich aan. Veel restaurants hebben hun eigen moestuin en nog vaker kopen ze lokale biologische gewassen. Vanwege het grote aanbod aan verse ingrediënten trekt het eiland steeds meer voedseltoeristen en de restaurants worden geregeld genoemd in kranten en tijdschriften uit de hele wereld. Anne Sijmonsbergen, een op het eiland woonachtige kok en ambachtelijk producent, heeft onderzoek gedaan naar het culinaire erfgoed van Ibiza. In dit boek geeft ze traditionele en hedendaagse recepten een geheel eigen draai. Met deze recepten maakt ook u thuis memorabele maaltijden.
€ 27,50
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Het eten op Ibiza staat aan de vooravond van een revolutie. Recentelijk zijn de traditionele ingrediënten uit de landbouw en visserij er aangevuld met een overvloed aan heerlijke, ambachtelijke producten en in de winkels en op de markten wordt het aanbod van lekker eten verder uitgebreid. Nieuwe koks op Ibiza baseren hun menu's steeds vaker op de groeicyclus op het eiland en gebruiken seizoensgebonden, duurzame ingrediënten, en ook gevestigde koks passen zich aan. Veel restaurants hebben hun eigen moestuin en nog vaker kopen ze lokale biologische gewassen. Vanwege het grote aanbod aan verse ingrediënten trekt het eiland steeds meer voedseltoeristen en de restaurants worden geregeld genoemd in kranten en tijdschriften uit de hele wereld. Anne Sijmonsbergen, een op het eiland woonachtige kok en ambachtelijk producent, heeft onderzoek gedaan naar het culinaire erfgoed van Ibiza. In dit boek geeft ze traditionele en hedendaagse recepten een geheel eigen draai. Met deze recepten maakt ook u thuis memorabele maaltijden.
Het eten op Ibiza staat aan de vooravond van een revolutie. Recentelijk zijn de traditionele ingrediënten uit de landbouw en visserij er aangevuld met een overvloed aan heerlijke, ambachtelijke producten en in de winkels en op de markten wordt het aanbod van lekker eten verder uitgebreid. Nieuwe koks op Ibiza baseren hun menu's steeds vaker op de groeicyclus op het eiland en gebruiken seizoensgebonden, duurzame ingrediënten, en ook gevestigde koks passen zich aan. Veel restaurants hebben hun eigen moestuin en nog vaker kopen ze lokale biologische gewassen. Vanwege het grote aanbod aan verse ingrediënten trekt het eiland steeds meer voedseltoeristen en de restaurants worden geregeld genoemd in kranten en tijdschriften uit de hele wereld. Anne Sijmonsbergen, een op het eiland woonachtige kok en ambachtelijk producent, heeft onderzoek gedaan naar het culinaire erfgoed van Ibiza. In dit boek geeft ze traditionele en hedendaagse recepten een geheel eigen draai. Met deze recepten maakt ook u thuis memorabele maaltijden.
Meer informatie
Aantal pagina's304
MerkVeltman
Artikelnummer9789048315123
EAN9789048315123
AuteurAnne Sijmonsbergen
ISBN9789048315123
TaalNederlands
UitgeverVeltman
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice