Het Kaasboek: De crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen
Kaas maken is een kunst, kaas proeven een genot. Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame top producten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren. Want zo verkrijgen kwaliteitskazen van rauwe melk hun volle smaken, rijk aan diepgang en complexiteit.
Dit boek gaat over de mensen en de verhalen achter twintig internationale rauwmelkse kazen. Met liefde voor het metier en het product.
Dit boek gaat over de mensen en de verhalen achter twintig internationale rauwmelkse kazen. Met liefde voor het metier en het product.
Direct leverbaar
Op voorraad
€ 39,99
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Kaas maken is een kunst, kaas proeven een genot. Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame top producten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren. Want zo verkrijgen kwaliteitskazen van rauwe melk hun volle smaken, rijk aan diepgang en complexiteit.
Dit boek gaat over de mensen en de verhalen achter twintig internationale rauwmelkse kazen. Met liefde voor het metier en het product.
Dit boek gaat over de mensen en de verhalen achter twintig internationale rauwmelkse kazen. Met liefde voor het metier en het product.
Kaas maken is een kunst, kaas proeven een genot. Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame top producten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren. Want zo verkrijgen kwaliteitskazen van rauwe melk hun volle smaken, rijk aan diepgang en complexiteit.
Dit boek gaat over de mensen en de verhalen achter twintig internationale rauwmelkse kazen. Met liefde voor het metier en het product.
Dit boek gaat over de mensen en de verhalen achter twintig internationale rauwmelkse kazen. Met liefde voor het metier en het product.
Aantal pagina's | 288 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
EAN | 9789401479561 |
ISBN | 9789401479561 |
Taal | Nederlands |
Thema | basis en naslagwerken |
Uitgever | Lannoo |
Uitvoering | hardcover |
Schrijf uw eigen review
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.