Het Mayonaise boek : geschiedenis, techniek, recepten
Mayonaise: een bijzondere saus. Vol, romig, filmend. Bijna iedereen is er dol op. Natuurlijk bij de frites (of friet!), gebakken aardappelen en snacks. Maar met mayonaise kan zo veel meer!
Veel (hobby-)koks vinden mayonaise maken moeilijk. Het is ook een complex product. Olie en azijn kan je eigenlijk niet met elkaar mengen. Maar met behulp van een beetje eigeel lukt dat ineens wel en ontstaat die overheerlijke, volle en romige saus. Hoe werkt dat eigenlijk?
'Het Mayonaise Boek' is het allereerste Nederlandse boek over mayonaise. Het beantwoordt alle vragen en ontkracht de mythes over deze bijzondere saus. Geschiedenis, ingrediënten, bereidingswijzen en techniek: het komt allemaal aan de orde.
En natuurlijk sluit 'Het Mayonaise Boek' af met een serie mooie recepten. Voor het maken van allerlei soorten mayonaise én voor lekkere gerechten met mayonaise.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Mayonaise: een bijzondere saus. Vol, romig, filmend. Bijna iedereen is er dol op. Natuurlijk bij de frites (of friet!), gebakken aardappelen en snacks. Maar met mayonaise kan zo veel meer!
Veel (hobby-)koks vinden mayonaise maken moeilijk. Het is ook een complex product. Olie en azijn kan je eigenlijk niet met elkaar mengen. Maar met behulp van een beetje eigeel lukt dat ineens wel en ontstaat die overheerlijke, volle en romige saus. Hoe werkt dat eigenlijk?
'Het Mayonaise Boek' is het allereerste Nederlandse boek over mayonaise. Het beantwoordt alle vragen en ontkracht de mythes over deze bijzondere saus. Geschiedenis, ingrediënten, bereidingswijzen en techniek: het komt allemaal aan de orde.
En natuurlijk sluit 'Het Mayonaise Boek' af met een serie mooie recepten. Voor het maken van allerlei soorten mayonaise én voor lekkere gerechten met mayonaise.
Mayonaise: een bijzondere saus. Vol, romig, filmend. Bijna iedereen is er dol op. Natuurlijk bij de frites (of friet!), gebakken aardappelen en snacks. Maar met mayonaise kan zo veel meer!
Veel (hobby-)koks vinden mayonaise maken moeilijk. Het is ook een complex product. Olie en azijn kan je eigenlijk niet met elkaar mengen. Maar met behulp van een beetje eigeel lukt dat ineens wel en ontstaat die overheerlijke, volle en romige saus. Hoe werkt dat eigenlijk?
'Het Mayonaise Boek' is het allereerste Nederlandse boek over mayonaise. Het beantwoordt alle vragen en ontkracht de mythes over deze bijzondere saus. Geschiedenis, ingrediënten, bereidingswijzen en techniek: het komt allemaal aan de orde.
En natuurlijk sluit 'Het Mayonaise Boek' af met een serie mooie recepten. Voor het maken van allerlei soorten mayonaise én voor lekkere gerechten met mayonaise.
Aantal pagina's | 89 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789082686708 |
EAN | 9789082686708 |
Auteur | Robin Heetkamp |
ISBN | 9789082686708 |
Taal | Nederlands |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.