Het Mighty Spice Express kookboek

geen

Snel * Vers *Streetfood * Spectaculair

Bereid snelle gerechten vol specerijen en ontdek nieuwe culinaire horizonnen. Voor deze fenomenale, snelle recepten heeft John Gregory-Smith zich laten inspireren door zijn reizen naar culinaire hotspots in Azië, Noord-Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten.

Dit boek is een eyeopener voor iedereen die koken met specerijen associeert met uren achter het fornuis staan of eindeloos wachten op marinades. Dit is je gids voor het maken van heerlijk en gezond fastfood uit de hele wereld: een verfijnde Marrokaanse zeeduiveltajine, een geurige kipcurry uit Goa met kaneel & munt en het Vietnamese street foodrecept bun cha . Probeer ook eens Mantsjoerijs of Maleisisch lamsvlees, of de heerlijke bananen in een krokant jasje met honing en sesamzaad die in Shenyang op straat verkocht worden.

Door de slimme en tijdbesparende technieken zijn de meeste recepten uit het Mighty Spice Express Kookboek binnen 15 minuten klaar. Dankzij deze supersnelle weg naar het specerijenuniversum tovert u alledaagse ingrediënten plotsklaps om in fantastische gerechten.

John Gregory-Smith heeft een missie: iedereen met specerijen leren koken. Hij is schrijver en presentator en reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe, heerlijke recepten. Zijn eerste boek, Het Mighty Spice Kookboek, was een internationaal succes.

€ 25,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Snel * Vers *Streetfood * Spectaculair

Bereid snelle gerechten vol specerijen en ontdek nieuwe culinaire horizonnen. Voor deze fenomenale, snelle recepten heeft John Gregory-Smith zich laten inspireren door zijn reizen naar culinaire hotspots in Azië, Noord-Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten.

Dit boek is een eyeopener voor iedereen die koken met specerijen associeert met uren achter het fornuis staan of eindeloos wachten op marinades. Dit is je gids voor het maken van heerlijk en gezond fastfood uit de hele wereld: een verfijnde Marrokaanse zeeduiveltajine, een geurige kipcurry uit Goa met kaneel & munt en het Vietnamese street foodrecept bun cha . Probeer ook eens Mantsjoerijs of Maleisisch lamsvlees, of de heerlijke bananen in een krokant jasje met honing en sesamzaad die in Shenyang op straat verkocht worden.

Door de slimme en tijdbesparende technieken zijn de meeste recepten uit het Mighty Spice Express Kookboek binnen 15 minuten klaar. Dankzij deze supersnelle weg naar het specerijenuniversum tovert u alledaagse ingrediënten plotsklaps om in fantastische gerechten.

John Gregory-Smith heeft een missie: iedereen met specerijen leren koken. Hij is schrijver en presentator en reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe, heerlijke recepten. Zijn eerste boek, Het Mighty Spice Kookboek, was een internationaal succes.

Snel * Vers *Streetfood * Spectaculair

Bereid snelle gerechten vol specerijen en ontdek nieuwe culinaire horizonnen. Voor deze fenomenale, snelle recepten heeft John Gregory-Smith zich laten inspireren door zijn reizen naar culinaire hotspots in Azië, Noord-Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten.

Dit boek is een eyeopener voor iedereen die koken met specerijen associeert met uren achter het fornuis staan of eindeloos wachten op marinades. Dit is je gids voor het maken van heerlijk en gezond fastfood uit de hele wereld: een verfijnde Marrokaanse zeeduiveltajine, een geurige kipcurry uit Goa met kaneel & munt en het Vietnamese street foodrecept bun cha . Probeer ook eens Mantsjoerijs of Maleisisch lamsvlees, of de heerlijke bananen in een krokant jasje met honing en sesamzaad die in Shenyang op straat verkocht worden.

Door de slimme en tijdbesparende technieken zijn de meeste recepten uit het Mighty Spice Express Kookboek binnen 15 minuten klaar. Dankzij deze supersnelle weg naar het specerijenuniversum tovert u alledaagse ingrediënten plotsklaps om in fantastische gerechten.

John Gregory-Smith heeft een missie: iedereen met specerijen leren koken. Hij is schrijver en presentator en reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe, heerlijke recepten. Zijn eerste boek, Het Mighty Spice Kookboek, was een internationaal succes.

Meer informatie
Aantal pagina's224
MerkKookboek
Artikelnummer9789048309863
AuteurJohn Gregory Smith
ISBN9789048309863
TaalNederlands
Themaoverige landen en regio's
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice