Het Miso kookboek : alledaagse recepten met het Japanse superfood

Dit kookboek laat zien hoe veelzijdig miso is en hoeveel smaak deze pasta kan toevoegen aan alledaagse gerechten. De mogelijkheden zijn eindeloos: gebruik miso niet alleen in soep, maar ook in marinades, dressings en zelfs in nagerechten. We gaan steeds bewuster en gezonder eten en dit eeuwenoude superfood, dat gemaakt wordt van sojabonenpasta, verovert snel een plekje in elke keuken.

Miso-expert Bonnie Chung deelt 60 recepten voor Japanse en niet-Japanse gerechten met miso. Alle klassiekers komen aan bod, zoals gegrilde saikyo miso-sabelvis en nasu dengaku (gegrilde aubergine met zoete witte miso), maar miso wordt ook gebruikt om alledaagse maaltijden een umamiboost te geven, zoals bij misoboter op mais of geroosterd brood. Vanaf nu zult u miso met andere ogen bekijken!

In dit boek vindt u eenvoudige tips voor hoe u optimaal van miso kunt genieten, een uitleg van verschillende soorten miso en zelfs een recept voor het zelf maken van miso. Ideaal voor avontuurlijke koks die hun repertoire van Japanse gerechten uit willen breiden en voor iedereen die meer umami in de dagelijkse maaltijd wil brengen.
€ 17,50
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Dit kookboek laat zien hoe veelzijdig miso is en hoeveel smaak deze pasta kan toevoegen aan alledaagse gerechten. De mogelijkheden zijn eindeloos: gebruik miso niet alleen in soep, maar ook in marinades, dressings en zelfs in nagerechten. We gaan steeds bewuster en gezonder eten en dit eeuwenoude superfood, dat gemaakt wordt van sojabonenpasta, verovert snel een plekje in elke keuken.

Miso-expert Bonnie Chung deelt 60 recepten voor Japanse en niet-Japanse gerechten met miso. Alle klassiekers komen aan bod, zoals gegrilde saikyo miso-sabelvis en nasu dengaku (gegrilde aubergine met zoete witte miso), maar miso wordt ook gebruikt om alledaagse maaltijden een umamiboost te geven, zoals bij misoboter op mais of geroosterd brood. Vanaf nu zult u miso met andere ogen bekijken!

In dit boek vindt u eenvoudige tips voor hoe u optimaal van miso kunt genieten, een uitleg van verschillende soorten miso en zelfs een recept voor het zelf maken van miso. Ideaal voor avontuurlijke koks die hun repertoire van Japanse gerechten uit willen breiden en voor iedereen die meer umami in de dagelijkse maaltijd wil brengen.

Dit kookboek laat zien hoe veelzijdig miso is en hoeveel smaak deze pasta kan toevoegen aan alledaagse gerechten. De mogelijkheden zijn eindeloos: gebruik miso niet alleen in soep, maar ook in marinades, dressings en zelfs in nagerechten. We gaan steeds bewuster en gezonder eten en dit eeuwenoude superfood, dat gemaakt wordt van sojabonenpasta, verovert snel een plekje in elke keuken.

Miso-expert Bonnie Chung deelt 60 recepten voor Japanse en niet-Japanse gerechten met miso. Alle klassiekers komen aan bod, zoals gegrilde saikyo miso-sabelvis en nasu dengaku (gegrilde aubergine met zoete witte miso), maar miso wordt ook gebruikt om alledaagse maaltijden een umamiboost te geven, zoals bij misoboter op mais of geroosterd brood. Vanaf nu zult u miso met andere ogen bekijken!

In dit boek vindt u eenvoudige tips voor hoe u optimaal van miso kunt genieten, een uitleg van verschillende soorten miso en zelfs een recept voor het zelf maken van miso. Ideaal voor avontuurlijke koks die hun repertoire van Japanse gerechten uit willen breiden en voor iedereen die meer umami in de dagelijkse maaltijd wil brengen.

Meer informatie
Aantal pagina's144
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789048314379
EAN9789048314379
AuteurBonnie Chung
ISBN9789048314379
TaalNederlands
Themaaziatisch
UitgeverVeltman
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice