Het nieuwe proefboek : over de smaak van wat we eten en drinken

Als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Peter Klosse is uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak in Nederland. In het nieuwe proefboek geeft hij een verfrissende kok op de voedselwereld en inspireert hij de lezer zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties.

De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt de auteur aan de hand van de 'culinaire succesfactoren'. De flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten kunnen bijdragen aan de smaak van een bepaald gerecht. Ook besteedt dit boek aandacht aan het proeven en aan de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak.

Bij het samenstellen van het nieuwe proefboek werkte Peter Klosse samen met Angélique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland. Zij droeg in het bijzonder bij aan het hoofdstuk Smaakcomposities in de praktijk, waarmee de lezer een brug kan leggen naar zijn eigen keuken. Gewapend met deze kennis zal iedereen direct de culinaire succesfactoren in de praktijk kunnen uitproberen.
€ 39,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €50,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Peter Klosse is uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak in Nederland. In het nieuwe proefboek geeft hij een verfrissende kok op de voedselwereld en inspireert hij de lezer zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties.

De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt de auteur aan de hand van de 'culinaire succesfactoren'. De flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten kunnen bijdragen aan de smaak van een bepaald gerecht. Ook besteedt dit boek aandacht aan het proeven en aan de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak.

Bij het samenstellen van het nieuwe proefboek werkte Peter Klosse samen met Angélique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland. Zij droeg in het bijzonder bij aan het hoofdstuk Smaakcomposities in de praktijk, waarmee de lezer een brug kan leggen naar zijn eigen keuken. Gewapend met deze kennis zal iedereen direct de culinaire succesfactoren in de praktijk kunnen uitproberen.

Als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Peter Klosse is uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak in Nederland. In het nieuwe proefboek geeft hij een verfrissende kok op de voedselwereld en inspireert hij de lezer zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties.

De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt de auteur aan de hand van de 'culinaire succesfactoren'. De flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten kunnen bijdragen aan de smaak van een bepaald gerecht. Ook besteedt dit boek aandacht aan het proeven en aan de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak.

Bij het samenstellen van het nieuwe proefboek werkte Peter Klosse samen met Angélique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland. Zij droeg in het bijzonder bij aan het hoofdstuk Smaakcomposities in de praktijk, waarmee de lezer een brug kan leggen naar zijn eigen keuken. Gewapend met deze kennis zal iedereen direct de culinaire succesfactoren in de praktijk kunnen uitproberen.

Meer informatie
Aantal pagina's336
MerkKookboek
Artikelnummer9789059566408
EAN9789059566408
AuteurAngélique Schmeinck, Peter Klosse
ISBN9789059566408
TaalNederlands
Themabekende chefs en restaurants
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice