Het Ramen Kookboek : 70 verschillende varianten voor soepbases, noedels, toppings en bijgerechten

Het Ramen kookboek laat u zien hoe u een kom gloeiend hete ramen bereidt met een keuze uit vier soepbases, ramennoedels (zelfgemaakt of uit de winkel) en traditionele en niet-traditionele ingrediënten. Geniet van een kom varkens-, kip- of runderramen. Of kies voor zeevruchten, groenten, pikante soep of zelfs voor koude ramen. Maak de basis van tevoren en u tovert doordeweeks een snelle, eenvoudige maar speciale maaltijd op tafel.

Dankzij de makkelijke stap-voor-staprecepten en adembenemende foto's zal dit boek uw keuken veranderen in een populaire ramen-ya voor familie en vrienden!

Amy Kimoto-Kahn is een yonsei, een vierdegeneratie Japans-Amerikaanse, woonachtig in de San Francisco Bay Area. Ze studeerde aan de Miyajima-ramenschool in Osaka, Japan.
€ 22,50
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Het Ramen kookboek laat u zien hoe u een kom gloeiend hete ramen bereidt met een keuze uit vier soepbases, ramennoedels (zelfgemaakt of uit de winkel) en traditionele en niet-traditionele ingrediënten. Geniet van een kom varkens-, kip- of runderramen. Of kies voor zeevruchten, groenten, pikante soep of zelfs voor koude ramen. Maak de basis van tevoren en u tovert doordeweeks een snelle, eenvoudige maar speciale maaltijd op tafel.

Dankzij de makkelijke stap-voor-staprecepten en adembenemende foto's zal dit boek uw keuken veranderen in een populaire ramen-ya voor familie en vrienden!

Amy Kimoto-Kahn is een yonsei, een vierdegeneratie Japans-Amerikaanse, woonachtig in de San Francisco Bay Area. Ze studeerde aan de Miyajima-ramenschool in Osaka, Japan.

Het Ramen kookboek laat u zien hoe u een kom gloeiend hete ramen bereidt met een keuze uit vier soepbases, ramennoedels (zelfgemaakt of uit de winkel) en traditionele en niet-traditionele ingrediënten. Geniet van een kom varkens-, kip- of runderramen. Of kies voor zeevruchten, groenten, pikante soep of zelfs voor koude ramen. Maak de basis van tevoren en u tovert doordeweeks een snelle, eenvoudige maar speciale maaltijd op tafel.

Dankzij de makkelijke stap-voor-staprecepten en adembenemende foto's zal dit boek uw keuken veranderen in een populaire ramen-ya voor familie en vrienden!

Amy Kimoto-Kahn is een yonsei, een vierdegeneratie Japans-Amerikaanse, woonachtig in de San Francisco Bay Area. Ze studeerde aan de Miyajima-ramenschool in Osaka, Japan.

Meer informatie
Aantal pagina's164
MerkVeltman
Artikelnummer9789048314720
EAN9789048314720
AuteurAmy Kimoto-Kahn
ISBN9789048314720
Themaaziatisch
UitgeverVeltman
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice